Primeur: De eerste Giga Kangoeroedag bij GKV!

Dit jaar, toevallig ons jubileumjaar, is er binnen Den Haag: De Giga Kangoeroedag! Na maanden intensieve samenwerking tussen alle Haagse korfbalclubs is nu GKV aan de beurt. Op 21 april a.s. wordt de Giga Kangoeroedag bij GKV georganiseerd!

De Haagse korfbalclubs hebben samengewerkt aan een format om de Kangoeroeklup beter op de kaart te zetten. We hebben gekeken aan de 'unique-selling-points' van de Kangoeroeklup en hebben er daar nog één aan toegevoegd. De Kangoeroeklup is namelijk bij uitstek geschikt om oefeningen te doen die gericht zijn op de breed motorische ontwikkeling. Daarbij heeft het speelse karakter in combinatie met kleuren en getallen een leerzaam effect.

 

Sinds september jl. wordt onze Kangoeroeklup weer getraind door Fleur Kooper met daarbij regelmatig hulp van andere selectieleden. We hebben dan ook een Kangoeroeklup om trots op te zijn. Het is geen geheim dat de Kangoeroeklup ook een ideaal middel is om nieuwe korfbaltalenten te werven.

 

Ook de "marketing" van de Kangoeroeklup is onder de loep genomen door de Haagse samenwerking. Zo is er een aangepast Haags logo - met daarbij naast korfbal aandacht voor andere spellen - en zijn er uniforme communicatie-uitingen ontworpen. In samenwerking met Teamplayers (studenten van diverse sportopleidingen) o.l.v. SWSDH worden er bij de korfbalclubs Giga Kangoeroedagen georganiseerd en clinics verzorgd op basisscholen. Op 21 april is GKV aan de beurt. We verwachten zo'n 145 leerlingen uit groep 1 en 2 van de Nutsschool Bezuidenhout en 50 leerlingen van de Van Hoogstratenschool.

 

Voor de Giga Kangoeroedag zijn we nog op zoek naar een aantal vrijwilligers, o.a. om de bar te bemannen. Lijkt het je leuk om hierbij te helpen? Meld je dan vooral aan! 

 

Lijkt het je leuk om te helpen met de Kangoeroeklup of GKV te vertegenwoordigen in de  Haagse samenwerking? Meld je dan aan via het GKV-nummer of bij één van de bestuursleden. 

Kangoeroe Nieuws