Lidmaatschap opzeggen of wijzigen

 

Opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Dit vinden we uiteraard erg jammer, maar je hebt hiervoor vast een goede reden. Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend door onderstaand formulier in te vullen! Dit kan tot uiterlijk 1 mei van het lopende seizoen. Je ontvangt een ontvangstbevestiging van je opzegging van je lidmaatschap. Als dat niet het geval is, dan is je opzegging niet verwerkt. Houd dit dus in de gaten! Alle andere manieren van afmelden zoals afmelden bij de trainers of bij de Technische Commissie geldt niet als opzegging! Als niet voor 1 mei wordt opgezegd, dan wordt de contributie van het daarop volgende seizoen in rekening gebracht.

Tussentijds opzeggen

In geval van tussentijds opzegging van het lidmaatschap kan een verzoek worden ingediend bij de penningmeester voor restitutie van een deel van de betaalde contributie. Dit is alleen mogelijk in geval van een verhuizing, zwangerschap of een langdurige blessure. In dat geval wordt de contributie in rekening gebracht voor de lopende maand waarin wordt opgezegd, plus de daarop volgende 2 maanden. Dit in verband met kosten die GKV moet voldoen aan onder andere de KNKV en de gemeente.

Wijzigen

Via onderstaand formulier kan je je lidmaatschap wijzigen van spelend lid naar niet-spelend lid en andersom. Tussentijds veranderen van spelend lid naar niet-spelend lid betekend niet automatisch dat de contributie wordt gekort. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact op met een bestuurslid.

Automatische incasso

Met onderstaand formulier kan je ons vereniging machtigen om de contributie automatisch de incasseren.

 

Powered by BreezingForms

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 15 dagen