Veilig Sportklimaat

GKV wil een club zijn waarin alle leden, ouders en bezoekers zich veilig kunnen voelen om te sporten, spelen en te verblijven. GKV is een kleine vereniging, waar iedereen elkaar wel kent. Veel spelers noemen GKV ook wel hun tweede huis en maken er vrienden voor het leven. Korfbal is van oudsher een sport met een, ten opzichte van andere sporten, meer dan gemiddeld vriendelijk en sociaal veilig karakter. Dit is een aspect van onze sport en we willen ons inspannen om dat zo te houden.

 

Enthousiasme, plezier en ontspanning zijn hierbij de belangrijkste elementen. Door ontwikkeling van zowel het korfballend vermogen als het verenigingsgevoel willen we bewerkstelligen dat GKV een vereniging is waar we met zijn allen trots op mogen zijn. Daarom werken we bij GKV aan preventie, door een beleid op te stellen dat ervoor zorgt dat de veilige omgeving gewaarborgd blijft.

 

Bij veiligheid gaat het zowel om fysieke veiligheid, als ook om mentale veiligheid. Zo gaan we bij GKV respectvol met elkaar om, tolereren we geen seksueel grensoverschrijdend gedrag en zijn we ons bewust dat we een verantwoordelijkheid naar onze minderjarige leden hebben. Het doel is een veilig sportklimaat, met name voor onze jeugdspelers. Daarom hebben wij hard gewerkt aan een beleidsplan genaamd 'Veilig Sportklimaat'.

 

Lees hier ons beleidsplan Veilig Sportklimaat.

 

Voor vragen over het 'Veilig Sportklimaat' kunt u contact opnemen via gezondheid-veiligheid@gkvdenhaag.nl.

 

Vertrouwenscontactpersonen

Titia van Gent
Dick Kooper

 

Klachtencoördinator

Tanca Minderhoud
klachtencoordinator@gkvdenhaag.nl  

 

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 25 dagen