De Kangoeroeklup gaat weer beginnen!

Ook het seizoen voor de Kangoeroeklup gaat weer beginnen: op 28 augustus is de eerste training!

Elke zaterdagochtend wordt er door de jongste korfballers van GKV getraind op het veld. Bij de Kangoeroeklup maken de kinderen spelenderwijs kennis met de sport. Bij alle spelletjes die gedaan worden ligt de focus niet alleen op korfbal, maar op de algehele motorische ontwikkeling van de kinderen en natuurlijk op het allerbelangrijkste: plezier maken! Daarbij is dit de uitgelezen kans om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken!

De Kangoeroeklup is elke zaterdag van 11 tot 12 uur op het GKV veld. In de winterperiode (november t/m maart) wordt er getraind in een dichtbijgelegen gymzaal en kan de trainingstijd iets wijzigen.

Op dit moment zijn er wel 11 kangoeroetjes op GKV onder leiding van 2 enthousiaste trainers. We zouden het heel erg leuk en gezellig vinden om te trainen met nog meer kindjes. Iedereen tussen de 3,5 en 6 jaar is heel erg welkom om met ons mee te komen trainen! Ook zijn we nog op zoek naar meer enthousiaste trainers die de kinderen tijdens de training willen begeleiden. 

Wil je een keer mee komen trainen? Kom dan eens langs op een zaterdagochtend tussen 11 en 12 en maak kennis met de andere kinderen en de trainers! Of vraag meer informatie via info@gkvdenhaag.nl of telefoonnummer: 0683925144. 

Lijkt het je leuk om te helpen met training geven? Neem dan contact op met een van de huidige trainers Robin of Fleur.

Hopelijk tot op het veld!

 

Kangoeroe Nieuws