Wedstrijdverslag GKV F1 - ALO F2

Afgelopen zaterdag hebben we gespeeld tegen ALO F2. Geen onbekende tegenstanders voor de F, maar dit keer speelden we wel voor het eerst op ons mooie veld tegen hen. Eerder hadden we al gewonnen van ALO, maar toch moesten we hen zeker niet onderschatten. Alle tegenstanders worden elke week een beetje beter. Maar dit geldt niet alleen voor de tegenstander, ook bij onze F1 gaat het elke week beter. Zaterdag waren we dan eindelijk weer compleet, Lina kon voor het eerst weer meedoen. Fijn dat je er weer bij was Lina!

Afgelopen weken hebben we getraind op veel gooien en vangen, niet vallen op de bal (krijg je schaafwonden van) maar netjes hand erop, goed samenspelen en het stukje teamgevoel. We doen het met elkaar en hebben elkaar nodig. Iedereen heeft goede kwaliteiten en is nodig in de wedstrijd. De een gooit de bal er goed in, de ander kan supergoed onderscheppen en de ander is een ster in verdedigen. De afgelopen wedstrijd hebben we laten zien dat we echt een team zijn! We hebben elkaar support en aangemoedigd, maar ook als het minder ging sleepten we elkaar er doorheen.  

Kansen krijgen en scoren is echt niet het probleem voor de F1. Vaak is er een lengteverschil, waardoor de meiden over hun tegenstanders heen kunnen schieten. Daarnaast gaat het vrijlopen ook elke week een beetje beter, waardoor iedereen tot scoringskansen komt. Het aanvallen gaat supergoed, verdedigend staan we soms nog een beetje om ons heen te kijken of vergeten we onze lange armen omhoog te doen. Hier gaan we nog goed mee oefenen. 

De wedstrijd hebben we gewonnen met 9-4.

Alle wedstrijden tot nu toe gewonnen en dat betekent: zaterdag onze kampioenswedstrijd! Lieve GKV'ers, familie en vrienden, komen jullie ons aanmoedigen?! We spelen zaterdag om 09.30u bij Excelsior in Delft. Dus graag tot zaterdag! 

 

 

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 18:00 - 22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Categorieën

Green Oil