Ondanks de regen ging GKV 3 niet nat bij Trekvogels

Na een halfjaar lang per ongeluk, maar met veel enthousiasme, in een te hoge klasse te hebben gespeeld, waren de verwachtingen hooggespannen.

Geschreven door Lisa Gorter op woensdag, 26 april 2023

We vertrokken iets te laat en stonden aan de verkeerde kant van de sloot. We stonden niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk 1-0 achter aan het begin. Door onze mentale flexibiliteit en opgebouwde conditie in de zaal, wisten we deze achterstand al snel om te buigen in een een 5-1 voorsprong. De 2 heren die nog nooit een buitenwedstrijd gespeeld hebben, hebben maar liefst 40 minuten gemaakt. De regen kwam met bakken uit de hemel, maar daar lieten we ons niet door kisten. Mirthe wist er maar liefst 6 in te leggen (tip: drink cocktails de avond van te voren), Rob heeft gerend alsof z’n leven ervan afhing en Hans-Peter heeft veel geschoten (zonder resultaat), maar gelukkig maakten Tim en Frederique wel een paar mooie doelpunten op afstand (tot grote opluchting van Frederique zelf). Eindstand: 9-12, mede dankzij onze topcoach Suus. 

We kijken uit naar een mooi buitenseizoen en verwachten jullie weer in grote getale langs de lijn bij de thuiswedstrijden. 

 
 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 42 dagen

Categorieën