GKV-3 gaat door waar ze gebleven waren (met winnen!)

Het was weer ouderwets benauwd en dus geen ideale start van de competitie.

Geschreven door Lisa Gorter op dinsdag, 26 september 2023

De tegenstander kon op het laatste moment geen scheidsrechter regelen, gelukkig was Jort er als redder in nood. Daarnaast waren er ook genoeg coaches en supporters mee. En dat was te merken: we draaiden hartstikke goed. Zelfs zo goed, dat Lisa weer eens heeft gescoord. Tommy en Marvin waren super sterk aan het rebounden en zorgden voor lange aanvallen. Hans-Peter rende de benen uit zijn lijf, dat was niet altijd efficiënt want veel van zijn ballen waren te kort. Suus gooide er met een aantal flitsende acties juist een hoop korte balletjes in. Koen behield de eeuwige rust en liep rondje na rondje om op te lossen. Wat ook erg fijn is, is dat Belinda en Mirthe weer helemaal terug zijn, ze hebben weer veel minuten kunnen maken, net als Rob. Titia zat even op de bank, maar was vanuit het veld uitstekend te horen. En dankzij onze mentor Tim hebben we er een super sportieve wedstrijd van gemaakt. Eindstand: 9-11.