BEDANKT!

Tijd om na afgelopen seizoen wat vrijwilligers in het zonnetje te zetten!

GKV is een kleine vereniging en dat maakt het juist zo gezellig. We kennen elkaar allemaal, zijn vrienden met elkaar etc. etc. Maar ook zijn wij degene die er met elkaar voor zorgen de vereniging draaiende te houden. Dit vraagt veel tijd en inzet van iedereen en daar zijn we jullie dan ook allemaal dankbaar voor! Vrije dagen/avonden die worden ingevuld met GKV-vrijwilligerstaken, zowel op het veld als de regelzaken eromheen. Iedereen draagt zijn steentje bij op zijn of haar manier, maar de jeugdtrainers/coaches willen wij nu in het bijzonder in het zonnetje zetten!

Fleur die elke zaterdag vol enthousiasme de KangoeroeKlup heeft begeleid. De afgelopen jaren is mede dankzij Fleur, de jonge jeugd enorm toegenomen. De groep werd zelfs zo groot, dat Fleur regelmatig aan de slag moest gaan met doordraaischema's van trainers, om zo elk Kangoeroetje voldoende aandacht te kunnen geven. Bedankt!

Hille en Iris die de afgelopen jaren aan de slag zijn gegaan om korfbalgerichter met de jonge jeugd aan de slag te gaan en bezig zijn geweest met weer een F-jeugd opbouwen. Dit in combinatie met Fleur haar inzet bij de KangoeroeKlup, heeft ertoe geleid dat GKV komend Seizoen 2 F-teams en een E-team heeft. Dit was even geleden, dus superfijn dat GKV ook bij de jonge jeugd weer groeit!

Titia en Hans-Peter die zich hebben ingezet voor de D-jeugd. Hans-Peter die soms in zijn zakelijke werkoutfit bij de trainingen verscheen en Titia die naast zelf spelen (vaak meerdere wedstrijden op één dag) ook nog steeds enthousiast was met het begeleiden van de D'ers. Het afgelopen seizoen continu blije gezichten bij de D-spelers en 'iemand is hem niemand is hem' als warming-up was uiteraard het hoogtepunt.

Sam, Charlotte en Dave die het hele jaar de talenten uit de C hebben begeleid. Het is dat er niet genoeg dames waren, maar anders was de wedstrijdklasse zeker bereikt! Een gezellige groep spelers, die naast kattenkwaad uithalen (trainers plagen door fietsen/auto's in te wikkelen met folie / tyraps etc.) ook echt wel wilden leren en winnen, met kampioenschappen tot gevolg. 

Mirthe en Anna die de A-jeugd onder hun hoede hadden. Een groep pubers die wel van een feestje houden. Vrijdag avond na de training een feestje, geen probleem. Maar zaterdag stonden ze dan toch allemaal in het veld, super! Buiten het veld werden uiteraard alle spannende verhalen van de avond ervoor gedeeld. Een en al gezelligheid binnen het team en ernaast lekker een balletje gooien. Helemaal top!

Uiteraard ook dankjewel aan iedereen die het afgelopen seizoen hebben bijgesprongen. Een keer een invalbeurt training geven of coachen, onmisbaar!

We zijn blij dat veel van jullie komend seizoen doorgaan met het training geven/coachen. Dank Dank Dank!
Uiteraard ook namens alle spelers en ouders, bedankt voor jullie inzet het afgelopen seizoen!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 18:15
Zondag
Gesloten

Categorieën

Grote Clubactie

178 Loten

870 Loten

€ 424,60

€ 2.000,00

Deze actie loopt nog 47 dagen