Nieuws

Grote Clubactie 2019

Over 3 dagen is het weer zover; De grote clubactie. Dit jaar wordt De Grote Clubactie georganiseerd door een kersverse sponsorcommissie (Jalil, Amir en Romano). De Grote Clubactie is een mooie gelegenheid om extra geld op te halen voor onze vereniging. Vorig jaar kwamen we tot een bedrag van € 952,20, oftewel 414 loten!

Het bedrag wat we vorig jaar hebben opgehaald was aanvankelijk bedoeld om nieuwe meubels aan te schaffen voor in de kantine. Echter bleek dat de meeste leden het belangrijker vonden dat er een scorebord zou komen. Het opgehaalde bedrag is dan ook uiteindelijk gebruikt voor het scorebord.

Dit jaar hopen we weer net zoveel succes te hebben als vorig jaar en we hopen dan ook tenminste €1000 op te kunnen halen. Een gedeelte van het bedrag dat we met z'n allen gaan ophalen komt ten goede van de kampcommissie. Met de rest van het bedrag hebben we weer mooie plannen, maar dit houden we nog even als verrassing. In tegenstelling tot vorig jaar gaan we dit jaar geen giftcards weggeven, maar wel gaan wel iets anders bedenken voor alle kinderen die zich hebben ingezet. Wat dit gaat worden is dus ook nog een verrassing!

Deze week krijg je van je trainers een verkoopboekje. Met dit boekje kun je langs de deuren gaan en langs familie en vrienden. Iedereen vanaf 16 jaar mag een lot kopen van €3 en kan zo kans maken op geweldige prijzen, waaronder €100.000. Om een lot te kopen moeten ze hun gegevens invullen op het lot. Het bedrag wordt van de rekening afgeschreven en bij de afschrijving staat dan een lotnummer. Let er wel op dat de gegevens kloppen en duidelijk worden opgeschreven.

Probeer je verkoopboekje wekelijks mee te nemen naar training en in te leveren bij de sponsorcommissie. Je krijgt dan een leeg verkoopboekje terug. Op deze manier is het voor de sponsorcommissie makkelijker om de verkopen te registreren i.p.v. alles in één keer. Ook is het dan mogelijk om dagelijks een update te geven. Hiervoor hebben we tegenwoordig een mooie teller op de website (zie rechterkant).

Mensen kunnen ook online een lot kopen. Dit kan via deze link of in het menu onder Sponsoring te kijken.

Het is niet verplicht om mee te doen met de Grote Clubactie, maar wij hopen uiteraard dat iedereen zijn steentje bij wil dragen. Iedereen heeft wel een paar familieleden, buren, kennissen of collega's die bereid zijn een lot te kopen voor jouw club!

Wij wensen iedereen veel succes!

 

Categorieën