Nieuws

8x op rij kampioen!  

Scheidsrechterscommissie

Het is het vedetteteam gelukt, na afgelopen weekend is het de 8e keer op rij dat er zonder puntverlies of financiële consequenties een seizoen is afgesloten. Het scheidsrechtersteam dat dit jaar bestaat uit Mathijs, Tom, Ali en Tim heeft voor het 4e jaar op rij de dubbel gepakt, zowel op het veld als in de zaal is het target gehaald!

Ook dit jaar zijn er mooie rapporten over de app gedeeld tussen de scheidsrechters. Buiten een goed teamgevoel geeft dit ook een ideale manier van kennisdeling. Waar letten de beoordelaars nu op, wat zijn de speerpunten van het KNKV en hoe kan ik zelf nog beter een wedstrijd begeleiden? 

Een aantal complimenten van externe beoordelaars:

Mathijs: “Vrijwel volledige controle over de wedstrijd en het gedrag van de junioren.”
Tom: “Goede conditie, goede concentratie, prima verbale en non-verbale communicatie”
Ali: “Is een rustige leider en zegt goed waar hij voor fluit”
Tim: “Non-verbaal heel sterk en weet precies wat hij doet.” 

Kortom, we hebben er weer een topjaar opzitten als scheidsrechtersteam.

Toch heb ik een minder leuke mededeling. Door de toenemende drukte op zowel werk als thuis, stond ik voor een lastige keuze. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om te stoppen met fluiten buiten de deur. Je bent toch al snel een halve dag kwijt met 1 wedstrijd fluiten op niveau, waardoor er weinig tijd overblijft voor het gezin.  Uiteraard heb ik mijn keuze besproken met de rest van de scheidsrechters. Zij en ik hebben er alle vertrouwen in dat we volgend jaar weer de dubbel gaan pakken! Mathijs, Tom, Ali, jullie zijn toppers!!

Mocht je zelf deel uit willen maken van dit topteam en wedstrijden buiten de deur willen fluiten? Stuur mij dan een berichtje of loop even naar mij toe! Drie scheidsrechters is mooi, maar meer goede scheidsrechters binnen de club is altijd beter!

Tot op het veld!


Namens de scheidsrechterscommissie,
Tim

P.S. Ik zal de taken van de SRC blijven voortzetten 😉