Nieuws

Haagse Korfbal Historie boek 2

Vorig jaar tijdens de Haagse Korfbal Dagen werd het eerste deel gepresenteerd van de boekenserie over de Haagse Korfbalhistorie. Deel 2 is bijna klaar en zal eveneens worden gepresenteerd tijdens de HKD, op donderdag 31 oktober a.s., vanaf 17.00 uur in de Sportcampus Zuiderpark.

Geschreven door op verzoek van Rob Blokpoel op maandag, 21 oktober 2019
 

Tegelijkertijd vindt op dezelfde locatie de opening plaats van een kleine overzichtstentoonstelling over alle Haagse korfbalverenigingen vanaf het begin van de 20ste eeuw. Deze zal tot en met 7 november 2019 te bezoeken zijn in de Sportcampus Zuiderpark. We zijn overigens nog steeds op zoek. Dus heeft u thuis nog Haagse korfbalspullen (foto's, krantjes, documenten, tenues, bekers enz.)? Deel ze met ons, we willen ze graag voor de eeuwigheid bewaren. De beide boeken zijn die avond te koop voor €15,- per stuk. De officiële verkoop start op 1 november. Prijs bedraagt dan €17,50 per stuk. Rechtstreeks bestellen bij de uitgeverij kan ook, kijk in de Webshop van www.nscboeken.nl.

Mocht je bij de presentatie aanwezig willen zijn, stuur even een berichtje naar de redactie.

De verkoop van de boeken zal ook op zaterdag 2 november in de Sportcampus Zuiderpark plaatsvinden, alsmede op de finale-avonden Haagse Korfbaldagen op vrijdag 8 en zaterdag 9 november in de HKV/Ons Eibernesthal aan de Steenwijklaan. Wel tegen de prijs van € 17,50 per stuk. 

 

Oproep

Het initiatief voor de boekenserie, website en overzichtstentoonstelling komt van korfbalkenners, onder wie Ton van Rijswijk, Rob Blokpoel, Chris Willemsen en vertegenwoordigers van clubs en KNKV. Uitgeverij Nederlandse Sportboeken Club en de  Stichting The Hague Korfball Masters vragen u/je te helpen dit speciale 3-in-1 Haagse korfbalproject mogelijk te maken.
Particulieren kunnen participeren door donateur te worden voor € 50,- per jaar. Je ontvangt daarvoor het nieuwste boek (deel 2 van de Haagse Korfbal Historie, winkelprijs € 17,50) en uitnodigingen voor alle bijeenkomsten.
Verenigingen kunnen het boek aanschaffen voor de speciale inkoopprijs van € 12,50 (minimaal 8 stuks) om deze bijvoorbeeld te schenken aan relaties leden of binnen de vereniging te verkopen. Overigens moet daarbij de wettelijk vastgestelde verkoopprijs van € 17,50 worden gehanteerd.
Bedrijven betalen een sponsorbijdrage van € 250,- euro (exclusief btw). Daarvoor krijgt het bedrijf een naamvermelding in het boek bij 'Speciale dank aan...' én 5 exemplaren van het boek.
 
Geïnteresseerd? Maak het bedrag van uw/je keuze over op banknummer NL92INGB0006116348 t.n.v. The Hague Korfball Masters, onder vermelding van naam, vereniging of bedrijf, adres, woonplaats, e-mailadres, en als je als bedrijf participeert: welke naam je in het boek wit hebben vermeld. Eventuele verzendkosten zijn niet in de prijs begrepen. Meer weten? Mail naar contact@haagsekorfbalhistorie.nl of bel: 06 288 038 83 (Rob Blokpoel). 

Categorieën