Kamp... save the date!

Het is al even geleden, maar zaterdag 17 juli en zondag 18 juli is er een mini-kamp geweest. We hebben het weer ontzettend leuk gehad. Fanatiek gesport op het strand, hard gerend in het bos en lekker vies geworden op de vieze sportdag! Ook al waren het maar twee dagen, we hebben ontzettend gelachen en genoten. De kampcommissie is weer druk bezig met het kamp van aankomend jaar. Hier willen we natuurlijk ook een topkamp van maken.

Geschreven door Charlotte Kooper op maandag, 04 oktober 2021

Zet de data van het kamp vast in je agenda, op de familiekalender, in de agenda van je ouders, in de agenda van vriendjes en vriendinnetjes en op de kalender op de wc, want dit kamp wil je zeker niet missen!

Het kamp vindt plaats van vrijdag 8 juli t/m maandag 11 juli. We hopen dat we dit jaar weer naar een andere locatie kunnen. Na goed zoeken en langsgaan hebben we een mooie locatie gevonden! De locatie is geworden: Groepsaccommodatie Peppelenburg. Een toplocatie voor gezellige dagen kamp. Maar deze kamplocatie wordt natuurlijk pas echt gezellig als jullie er zijn! Daarom kan/mag/wil je je nu al opgeven voor het spetterende kamp van 8 t/m 11 juli 2022.

 

Schrijf je nu in!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 18:00 - 22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Categorieën

Grote Clubactie

96 Loten

416 Loten

230,40

€ 1 000,00