Nieuws

Zwemmen met GKV

Activiteitencommissie

Een nieuwe activiteit staat weer voor de deur! We gaan namelijk zondag 10 februari lekker zwemmen. Het lijkt ons leuk met zo veel mogelijk mensen er een te gekke dag van te maken, dus deze activiteit is voor iedereen die mee wil.

We zullen zondagochtend om 10.30 op GKV verzamelen om vervolgens naar Zwembad de Viergang in Pijnacker te rijden. We zullen daar van 11.00 tot ongeveer 13.30 lekker zwemmen, duiken, bommetjes maken en van de glijbaan gaan. Daarna rijden we terug naar GKV waar we nog een hapje eten en wat spelletjes doen. Om 15.30 komt er helaas een einde aan de hopelijk te gekke dag en is het tijd om naar huis te gaan.

De kosten voor deze dag zullen 8 euro per persoon zijn. Naast de lunch zorgen wij natuurlijk ook voor wat te drinken en eten bij het zwemmen.

Lijkt het jou nou leuk om mee te gaan? Meld je dan vóór vrijdag 8 februari 00.00 uur aan bij Sam Heijsteeg of stuur een mailtje naar ac@gkvdenhaag.nl. Willen jullie bij de aanmelding ook aangeven of jij of een van je ouders eventueel zouden kunnen brengen en/of halen en hoeveel plekken er dan in de auto zijn. Wij delen de kinderen vervolgens in, dus jullie hoeven niet zelf voor een plekje te zorgen.

Neem op de dag zelf mee: je ID, (alleen als je er eentje hebt) je zwempas, je zwemkleding, een handdoek en een tas om je spullen in te bewaren. 

Wij hebben er al heel veel zin in!

Groetjes Robin, Fleur, Sam, Lotte, Mathijs, Kevin, Soufyan en Floor