Nieuws

Zwemmen: aanpassing

Activiteitencommissie

Het is al bijna 10 februari, en dat betekent dat we over een een paar dagen lekker gaan zwemmen. We passen alleen te tijden een beetje aan.  

In plaats van dat we om 10.30 op GKV verzamelen, wordt dat nu een uurtje later. Om 11.30 dus. Zorg er voor dat je van te voren al een boterhammetje op hebt, want voor al dat zwemmen is er heel wat energie nodig. Rond 11.30 rijden we naar zwembad de viergang in Pijnacker en we blijven daar zwemmen tot een uur of 14.30. Daarna gaan we weer naar GKV om vervolgens een lekker frietje te eten en wat spelletjes te doen. Om 16.30 is het tijd om weer naar huis te gaan.

De kosten blijven hetzelfde (8 euro per persoon). Naast de frietjes zorgen wij natuurlijk ook voor wat te drinken en eten bij het zwemmen.

Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel vóór vrijdag 8 februari 00.00 uur. Dit kan bij Sam Heijsteeg, door een mailtje te sturen naar ac@gkvdenhaag.nl of door je aan te melden via de site. Willen jullie bij de aanmelding ook aangeven of jij of een van je ouders eventueel zouden kunnen brengen en/of halen en hoeveel plekken er dan in de auto zijn. Wij delen de kinderen vervolgens in, dus jullie hoeven niet zelf voor een plekje te zorgen.

Neem op de dag zelf mee: je ID, (alleen als je er eentje hebt) je zwempas, je zwemkleding, een handdoek en een tas om je spullen in te bewaren. 

Wij hebben er al heel veel zin in, en tot zondag!