Nieuws

Theo Lammers 21-toernooi

Activiteitencommissie

Het 21-toernooi is vernoemd naar Theo Lammers. Theo Lammers was trainer bij GKV, lid van verschillende commissies, organisator van jeugdkampen en niet te vergeten: organisator van het 21-toernooi destijds. Sinds 2007 is dit toernooi weer terug op het GKV-veld.

Het 21-toernooi is een toernooi in teams van twee personen, startend met een poulefase. Degene die goed presteren in de poulefase gaan door naar de knock-out fase waarin gewonnen dient te worden om door te gaan naar de volgende ronde. Dit resulteert uiteraard in een finale en de winnaars van deze finale mogen zich het gehele jaar lang dé 21 kampioenen van GKV noemen.

Het eerste weekend van juni staat bij GKV jaarlijks in het teken van het Theo Lammers 21-toernooi, met dit jaar alweer de 12e editie! Het kost €5 per team om mee te doen. Opgeven kan via het evenement op de Facebook pagina of via de email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), vermeld hierbij uw eigen naam en de naam van jou teamgenoot.

De inschrijfperiode stopt de woensdag vóór het toernooi (26 mei). Zoek dus snel een partner om mee te schieten en schrijf je in!