Nieuws

Planet Jump 9 december 2018 (D, C en A)

Lieve kinderen van de D, C en A, hebben jullie ook weer zo’n zin om lekker rond te rennen en te springen? Dan komt dat super goed uit, want… we gaan op 9 december met z’n allen naar Planet Jump!!

Op 9 december verzamelen we om 10 uur op GKV en met auto's zullen we dan naar Planet Jump gaan. Dan gaan we lekker springen en rond 12:30 zullen we weer teruggaan naar GKV. Van al dat springen hebben jullie dan vast honger gekregen en dus zal er op GKV een heerlijke lunch voor jullie klaar staan. Na de lunch zullen we nog wat spelletjes spelen op GKV doen en om 15:00 kunnen jullie weer opgehaald worden. 

De kosten voor deze dag zullen rond de 12 euro per persoon zijn. Naast de lunch zorgen wij natuurlijk ook voor wat te drinken en eten bij het springen.

Lijkt het jou nou super leuk en gezellig om die dag met ons mee te gaan, geef je dan snel op! Dit kan bij Sam Heijsteeg. Wij moeten op tijd reserveren bij Planet Jump dus daarom hopen wij dat jullie je zo snel mogelijk opgeven, dit kan tot 2 december 2018. Willen jullie bij de aanmelding ook aangeven of een van je ouders eventueel zou kunnen brengen en/of halen en hoeveel plekken er dan in de auto zijn. Wij delen de kinderen vervolgens in, dus jullie hoeven niet zelf voor een plekje te zorgen. Doe lekker sportieve kleren aan, zodat je extra goed kan springen (spijkerbroeken zijn zelfs niet toegestaan bij Planet Jump). Wij hebben er al heel veel zin in!

Groetjes de Activiteiten Commissie Robin, Fleur, Sam, Lotte, Mathijs, Kevin, Soufyan en Floor

Categorieën