Nieuws

De Plezierdagen op GKV!

Activiteitencommissie

Volgende week 23, 24 en 25 juli een hele dag sport en spel! Zin om een hele dag gave sporten en spelletjes te doen onder begeleiding van sport professionals? 

Sport Networking organiseert 3 dagen (23, 24 en 25 juli 2018) vol sport en spelplezier op het GKV terrein. Voor leden én niet-leden (geinteresseerden uit de wijk Mariahoeve en omstreken) van 5 tot en met 14 jaar. Een hele dag lekker bewegen onder begeleiding van sportprofessionals. Eten, drinken (heeeeel veel drinken gezien het lekkere weer volgende week), alles is verzorgd. Onze jeugdsportcoordinator Wibout van der Weide zal ook aanwezig zijn en voor onze leden is er een superaanbieding.

Kortom, schrijf je snel in via http://sportnetworking.eu/sports-activities/pleasure-days

Hieronder de aankondigingstekst op de website van Sport Networking (een sportbedrijf van een oud GKVer!)

"In de eerste week van de zomervakantie van maandag 23 juli tot en met woensdag 25 juli 2018 organiseert de korfbalvereniging GKV elke dag sportactiviteiten voor jongens en meisjes van 5 tot en met 14 jaar. Volop plezier met leuke spelvormen als bowlen, springkussens, balsporten en meer aan de Bezuidenhoutseweg 360 te Den Haag.


Elke dag van 09.00 tot 16.00 uur inclusief lunch en drinken. Het kost €7,50 per dag om deel te nemen aan de Plezierdagen. Leden van GKV krijgen een korting van 10%.

Sport Networking heeft als doel op een leuke manier in beweging te zijn en samen te sporten."