We maken ons samen klaar voor komend seizoen!

Zoals het er nu uitziet begint in september weer een redelijk normale competitie. Achter de schermen is men al druk bezig met de start van dit seizoen. De teamindelingen zijn bekend en het ziet er naar uit dat het grootste deel van de club volgend seizoen in een nieuw tenue loopt. Ook zijn we zeer verheugd een aantal bekende gezichten opnieuw welkom te mogen heten. We zijn er bijna klaar voor, maar we hebben jullie hulp nodig!

maandag, 21 juni 2021

Het bestuur is samen met diverse commissies hard aan het werk om de club toekomstbestendig te maken. Vorig jaar is het kledingbeleid en het vrijwilligersbeleid geïntroduceerd. Op dit moment worden er jaarplannen en functieprofielen geschreven.

De afgelopen tijd zijn er ook de nodige gesprekken gevoerd om te onderzoeken hoe we ervoor kunnen zorgen dat er genoeg trainers en scheidsrechters zijn, maar ook de kwaliteit en speelplezier omhoog kan. Hierover willen wij graag met zoveel mogelijk leden en ouders in gesprek op zaterdag 26 juni om 13.00 uur. Tymen Mos, sportcoördinator bij WSDH, zal deze bijeenkomst leiden. Iedereen die zich betrokken voelt bij GKV is welkom.

Naast deze bijeenkomst moet er ook het nodige gebeuren aan de accomodatie. Ruim anderhalf jaar lang is de accommodatie anders gebruikt dan normaal. Onderhoud en schoonmaak is enigzins blijven liggen, terwijl er genoeg te doen valt. Zaterdag 26 juni (na de bijeenkomst) en 3 juli willen we graag met zoveel mogelijk mensen kleine en grote klusjes oppakken en de accommodatie schoonmaken; lampjes vervangen, onkruid wieden, noem het maar op! We hopen zoveel mogelijk mensen te zien. Uiteraard doen we dit corona-proof!

Doe mee. Denk mee. Lang leve GKV!

Openingstijden

Wij zijn met vakantie!

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Categorieën