Vrijwilligers binnen de vereniging

Het seizoen 2023-2024 is ondertussen afgelopen en we zijn als bestuur samen met alle commissies alweer druk bezig met de voorbereidingen voorvolgend jaar. Om volgend jaar weer een mooi jaar neer te zetten voor alle GKV'ers zijn wij op zoek naar allerlei vrijwilligers die de club willen ondersteunen (in welke vorm dan ook).

We zijn voor volgend jaar op zoek naar verschillende vrijwilligers, variërend van bestuursleden tot vrijwilligers in commissies. We zoeken leden, enthousiaste ouders of opa's en oma's die zich graag willeninzetten voor de club. Onderstaande functies willen we graag z.s.m. gaan vullen. Zit er een functie (of taak) bij die je leuk lijkt om te doen of waar je affiniteit mee hebt, laat het dan weten! We gaan dan in overleg in hoe we dit het beste kunnen gaan aanlopen.

Vacatures:

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van bovenstaande functies ofcommissies dan horen we dit graag! Neem contact op met Mirthe (voorzitter, via 0681723850 of voorzitter@gkvdenhaag.nl).

Misschien is een volledige functie op dit moment niet haalbaar voor je maar wil je wel graag een specifieke taak binnen een commissie op je nemen, ook dat is al ontzettend fijn en laat dat vooral weten. Samen zorgen we volgend jaar weer voor een mooi GKV jaar! Tot slot wil ik jullie er op wijzen dat we binnen de club van alle leden en ouders vrijwilligersuren en inzet vragen. Deze uren kun je op allerlei manieren inzetten, ook door deel te nemen in het bestuur of een commissie. Hopelijk hoor ik van jullie!

Met sportieve groet,

Mirthe

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
00:00 - 21:30
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
00:00 - 23:59
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 282 dagen

Categorieën