Nieuws

Schoolkorfbaltoernooi weer geslaagd

Schoolkorfbaltoernooi 2019 was weer een groot succes! Dit jaar waren er minder scholen die zich hadden aangemeld, maar desalniettemin werd er gisteren door veel kinderen gekorfbald. De basisscholen die meededen waren de Waalse Louise de Coligny, De Nutsschool en de Oranje Nassauschool. Het was wel wat fris aan de zijlijn, maar gelukkig was het droog en scheen de zon.

Het toernooi werd geopend met het koningsspelen-lied van 2019, 'De Pasapas'. Nadat alle kinderen waren opgewarmd begonnen de eerste wedstrijden. Er liep veel korfbaltalent op het veld, waarvan een groot deel helaas al op hockey of voetbal zat. Desondanks waren veel kinderen enthousiast over de sport en is er actief geflyerd. Ook voor de prijsuitreiking werd nog één keer flink gedanst. De 1e prijzen voor de groepen 7 & 8 en 5 & 6 gingen naar de Nutsschool. De 1e prijs voor de groepen 3&4 is behaald door de Oranje Nassauschool en de prijs voor Fairplay is uitgereikt aan de Waalse Louise de Colignyschool.

Hoewel het toernooi wordt georganiseerd door de gemeente i.s.m. korfbalverenigingen, vergt het toernooi best flinke inspanningen van de vereniging. Hiervoor is GKV afhankelijk van vrijwilligers. Ook dit jaar waren er gelukkig veel GKV'ers die paraat stonden om dit evenement te laten slagen. Wij willen onderstaande personen hartelijk danken voor hun inzet!

 

Wedstrijdtafel & Presentatie Scheidsrechters Barvrijwilligers
Sam  Vera Bianca Kremer
Lisanne Jasmijn Ralph von Franquemont
Iris  Jort  
Leanne Salina  
Byou Janis  
  Tendo  
  Dave  
  Jalil  
  Hille  

Categorieën