Nieuws

Rookvrije generatie van start

Bestuur

Het is zo ver, GKV is met ingang van 13 augustus 2018 rookvrij! Dat houdt in dat er niet gerookt mag worden binnen de hekken. 

Er zullen een aantal uitzonderingen zijn :

  • Er mag gerookt worden op het terras na 21:00 uur mits de jeugd weg is (Kangoeroes t/m A-jeugd);
  • Er mag gerookt worden op het terras tijdens GKV-feesten.

 

Mocht je toch behoefte hebben aan roken? Dan kan dit dus buiten het hek. Het liefst uit het zicht van de kinderen, want zien roken doet roken. Er zal een prullenbak naast het hek geplaatst worden om de gebruikte sigaretten in weg te gooien. Zorg er met elkaar dan ook voor dat onze entree netjes en sigaretvrij blijft!

Het is even wennen. Help elkaar dan ook er aan te denken dat we als GKV onze jeugd willen beschermen en hen een gezond voorbeeld willen geven! Het wordt aangemoedigd dat we elkaar én onze gasten aanspreken op ons rookbeleid. We doen dit natuurlijk wel altijd vriendelijk en beleefd, maar wel stellig. Houd daarbij in het achterhoofd dat een grote meerderheid achter dit beleid staat. Voel je dus gesteund door zowel rokers als niet-rokers, als je een roker langs de lijn aanspreekt.

Op het terrein zullen diverse borden hangen die de boodschap van rookvrij uitdragen.

Tijdens de ALV op 3 oktober zal GKV als rookvrije generatie geëvalueerd worden.

Voor vragen en/of opmerkingen, kunt u terecht bij Iris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)