GKV stond in de finale

Een paar dagen geleden konden we op de site melden dat  de selectie was doorgedrongen tot de finale van de Haagse Korfbal Dagen. Afgelopen zaterdag was het zo ver. Aan het eind van de middag moest GKV tegen ODO spelen om de Haagse titel in de 2e/3e klasse. 
Deze wedstrijd kon via YouTube bekeken worden. Dat zag er allemaal professioneel uit met twee camera’s, herhalingen en commentaar van Wibout, die in het verleden ook vanuit de gemeente GKV ondersteund heeft. De rugnummers en namen van onze mensen waren bij hem dus in vertrouwde handen.

Voor de mensen die de wedstrijd niet ‘live’ hebben meegekregen even een korte impressie.
In het begin leken beide ploegen aan elkaar gewaagd. Het doelpuntenverloop liep gelijk op. Geleidelijk aan echter begon ODO afstand te nemen. GKV speelde niet echt veel slechter, maar de Westlanders hadden het geluk wat meer aan hun kant. Ons team werd zeker niet weggespeeld en creëerde ook de nodige kansen. De afwerking bij ODO was helaas zorgvuldiger en de ploeg was beter op schot. Daarmee kon het team de voorsprong langzaam aan uitbouwen. Met een 23 – 14 eindstand was ODO uiteindelijk (helaas) de duidelijke winnaar. 

Ondanks de nederlaag mag GKV toch trots zijn op de tijdens het toernooi neergezette prestaties. Als kleine vereniging heeft de selectie een mooi visitekaartje afgegeven. Terecht dat er vanuit de Haagse korfbalwereld daarvoor complimenten waren. De uitgereikte medailles waren dan ook dik verdiend voor trainer Michael en zijn team, dat zich nu kan gaan opmaken voor de zaalcompetitie.    

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 64 dagen

Categorieën