GKV heeft een international!

Dat we dat als kleine vereniging nog eens mogen meemaken. We hebben sinds kort een international in onze gelederen! Sandy Ramlal, die al een aantal jaren deel uit maakt van onze selectie, is toegevoegd aan Team Suriname. Dat zijn verschillende in Nederland spelende korfballers met Surinaamse roots. Een aantal van hen speelt zelfs op topniveau. En daar hoort Sandy nu dus ook bij. Daar kan onze Sandy (en GKV dus ook) trots op zijn.
Zie www.sukorfbal.com voor o.a. de overtuigende foto’s.

In juli vinden in de Verenigde Staten de World Games plaats. Dat is een sporttoernooi van allerlei sporten, die niet aan de Olympische spelen mogen deelnemen. Eigenlijk dus een soort WK voor niet-Olympische sportdisciplines.     
Korfbal is ook al jaren op de World Games aanwezig. Het Surinaamse teams heeft zich daarvoor, net als uiteraard TeamNL Korfbal, ook geplaatst. Dat betekent dus dat Sandy in juli op de World Games in Birmingham (VS) te bewonderen zal zijn.

Deze maand zijn de teams van o.a. Nederland, België en Suriname zich via oefenwedstrijden aan het voorbereiden op de World Games. Daarbij worden in het weekend van 25 en 26 juni ook in Den Haag wedstrijden gespeeld, en wel op de Sportcampus Zuiderpark. Sandy’s team speelt zondagmiddag 26 juni om 16.30 uur. Het zou natuurlijk wel leuk zijn als daarbij ook veel GKV-ers haar komen aanmoedigen. Zie voor de details over de wedstrijd en de kaartverkoop een bericht van 20 mei op www.korfbal.nl

Komt allen op de 26e dus naar het Zuiderpark!! 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag 11:00 - 22:00

Binnenkort

Categorieën

Nieuw clubhuis

0 Stenen

2000 Stenen

€ 0,00

€ 100.000,00