Nieuws

Eerste trainingen waren een succes!

Eindelijk was het dan zover, we mochten ons mooie veldje weer op! 

Afgelopen vrijdag is a.d.h.v. het protocol, het terrein van GKV klaar gemaakt om weer te kunnen trainen. We konden de bus van Van Eijk lenen en met behulp van de toppers Kevin, Mathijs, Jalil, Tony en Hille konden alle materialen van Overbosch naar GKV gebracht worden. Daarna hebben Jalil, Tony en Hille ook nog geholpen met alle materialen desinfecteren. Bedankt voor jullie hulp!

 

  

Vrijdag om 17:30 uur stonden de eerste kinderen al bij het veld die niet konden wachten om te gaan trainen. Ze moesten nog eventjes geduld hebben, want 10 minuten voor de start van de training werd het hek pas geopend. Om 17:50 uur kon de jeugd dan ook eindelijk gefaseerd het terrein betreden. Netjes bij de ingang handen desinfecteren en daarna via de pijlen richting het kunstgrasveld lopen. Het leek wel een beetje op een speurtocht.

Het was fijn om al die blije gezichten weer te zien. 

 

 

Om 19:30 uur was het de beurt aan de oudere jeugd. Een grote groep, wat er toe leidde dat niet iedereen tegelijk op het kunstgras kon (maximaal 16 spelers). Gelukkig hebben we nog een mooi stuk natuurgras, waar volop werd getraind door middel van kracht- en coreoefeningen. Een grote groep enthousiaste spelers en zelf oud-leden waren aanwezig. Wel een beetje wennen met de 1,5 meter afstand regel, maar we kunnen weer korfballen! Sommige spelers hadden elkaar ook al een tijdje niet meer gezin, dus alleen dat was natuurlijk ook al leuk!

 

 

 

Gister was het de beurt aan de senioren. Toen vorige week bekend werd gemaakt dat ook de 19+ groep weer mocht sporten, kon onze groep senioren natuurlijk niet wachten om het veld te betreden. We hoefde niet veel te wijzigen in het bestaande protocol, waardoor we 11 mei al direct konden trainen. Onderling wordt er geregeld wie er training geeft aan GKV 3 en wie de toezichthouders zijn. Fijn om elkaar weer allemaal te zien en weer een hoop gezelligheid!

 

Het waren eerste geslaagde trainingen!

 

GKV is verplicht om zelf toezicht te houden en hiervoor vrijwilligers aan te wijzen. Hulp is van harte welkom! De coördinator 'Toezicht' is Maykel Teske. Meldt je aan als vrijwillig toezichthouder! Er is een document beschikbaar en ook op locatie aanwezig, waarin precies staat beschreven wat er van je wordt verwacht.

Hopelijk weer tot snel!

Iris, namens het bestuur

 

Nieuwste taken

Geen taken gevonden

Categorieën