Nieuws

Aangescherpte maatregelen – Corona. Maar we mogen blijven sporten!

Maandag 28 september was er weer een persconferentie te zien. Helaas moeten we een stap terug doen. Er zijn nieuwe maatregelen ingevoerd voor sportverenigingen, die gelden voor de duur van (minimaal) drie weken. Maar het goede nieuws is, we mogen blijven sporten!

 Het volgende zal er met ingang van vandaag (29 september 2020) gaan veranderen:

- De kantine is gesloten
- Wedstrijden en trainingen worden gespeeld zonder publiek/ouders/toeschouwers. Alleen de spelers zijn welkom op het GKV terrein en bij wedstrijden zijn ook reserves/stafleden toegestaan. We zullen hierin dan ook weer de oude regels gaan hanteren: Ouders vertrekken meteen na wegbrengen en ophalen (dus ‘kiss and ride’), en mogen niet op het veld komen.
- Niet eerder dan 10 minuten voor start training aanwezig.
- Kleedkamers zijn wel open (maximaal 4 personen per kleedkamer). Wel is het advies om al omgekleed naar de training/wedstrijd te komen.
- Bij slechte weersomstandigheden, zijn de kleedkamers geopend om eventuele tassen/jassen kwijt te kunnen.
- Na afloop van de eigen training/wedstrijd verlaat je zo snel mogelijk het terrein. 
- Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar geldt dat de chauffeurs onder teambegeleiders vallen. Zij mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Dit mag dus alleen bij de uitwedstrijden en niet bij de thuiswedstrijden.
- Wanneer je (of uw kind) een uitwedstrijd heeft, kijk even op de website van de te bezoeken club voor de geldende regels op hun complex. 

Er kunnen mogelijk nog wijzigingen plaats gaan vinden. We wachten nog op de berichtgeving vanuit de gemeente en KNKV. We zullen dit dan zo snel mogelijk communiceren.

 

 

Het volledige gedetailleerde protocol vind je hier: Beleid n.a.v. Covid-19 maatregelen GKV Den Haag

De beknopte versie van ons beleid is te vinden op www.gkvdenhaag.nl/corona

 

We snappen dat dit het nodige aanpassingsvermogen van onze leden, ouders van de leden en vrijwilligers vraagt, maar we rekenen op uw medewerking. We blijven graag de sport doen die we leuk vinden, samen met onze vrienden en vriendinnen!

 

 

Wij vinden het belangrijk om iedereen goed te informeren en te betrekken. Mocht je vragen of suggesties hebben of mee willen helpen: neem contact met ons op, bijvoorbeeld via gezondheid-veiligheid@gkvdenhaag.nl of telefoonnummer 0617347186. Houd verder de communicatie op de website en sociale media goed in de gaten

 

 Het bestuur

 

 

Nieuwste taken

Geen taken gevonden

Categorieën