Opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Dit vinden we uiteraard erg jammer, maar je hebt hiervoor vast een goede reden. Hieronder lees je hoe je je lidmaatschap opzegt:

Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk of door een mail te sturen aan de ledenadministratie en de penningmeester op secretariaat@gkvdenhaag.nl en penningmeester@gkvdenhaag.nl. Dit kan tot uiterlijk 1 mei van het lopende seizoen. Je ontvangt een ontvangstbevestiging van je opzegging van je lidmaatschap. Als dat niet het geval is, dan is je opzegging niet verwerkt. Houd dit dus in de gaten! Alle andere manieren van afmelden zoals afmelden bij de trainers of bij de Technische Commissie geldt niet als opzegging! Als niet voor 1 mei wordt opgezegd, dan wordt de contributie van het daarop volgende seizoen in rekening gebracht.

In geval van tussentijds opzegging van het lidmaatschap kan een verzoek worden ingediend bij de penningmeester voor restitutie van een deel van de betaalde contributie. Dit is alleen mogelijk in geval van een verhuizing, zwangerschap of een langdurige blessure. In dat geval wordt de contributie in rekening gebracht voor de lopende maand waarin wordt opgezegd, plus de daarop volgende 2 maanden. Dit in verband met kosten die GKV moet voldoen aan onder andere de KNKV en de gemeente.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag 11:00 - 22:00

Binnenkort

Vrienden van GKV

14 Leden

20 Leden

€ 900,00

€ 1.000,00

Nieuw clubhuis

0 Stenen

2000 Stenen

€ 0,00

€ 100.000,00