Wedstrijdverslag ALO F2 - GKV F1

Afgelopen zaterdag heeft de F1 haar eerste officiële competitiewedstrijd gespeeld. Na het winnen van de twee oefenwedstrijden, hadden de dames van de F1 er op de vroege zaterdagochtend weer veel zin in. De wedstrijd werd gespeeld tegen ALO F2, na het winnen van de oefenwedstrijd tegen ditzelfde team waren de verwachting van de dames hoog. 
De wedstrijd begon goed en al snel stonden we met een paar punten voor. Aangezien de F1 uit zes kinderen bestaat, betekent dat dat er telkens twee kinderen naast moeten staan. De wissels moedigen de rest steeds enthousiast aan en houden de score nauwlettend in de gaten. 
Met de nodige knuffels, peptalks en waterpauzes tussendoor bleven de dames hardwerken en goed samenwerken. De uitwedstrijd hebben wij uiteindelijk gewonnen met 1-8. 

Met pas drie wedstrijden achter de rug zien wij al veel vooruitgang in het spel van de dames. 
Feline is mega enthousiast en heeft het spel goed onder de knie, wanneer de scheidsrechter volgens Feline een discutabele beslissing neemt, wil ze dat graag even bij de coaches melden.  
Harini is onze stille kracht, kan goed schakelen tussen aanvallen en verdedigen en weet de korf goed te vinden.  
Kaylee weet precies wat de korfbalregels zijn en die zal het ook zeker duidelijk maken als de coaches het een keertje verkeerd zeggen.  
Lina is een top verdediger en ze blijft haar tegenstander hartstikke goed volgen, zodat die geen ruimte heeft om te schieten. 
Natalia is een echte teamspeler die het liefst meer naar de kansen van haar teamgenoten kijkt dan naar haar eigen kansen. Echter heeft ze tijdens deze wedstrijd laten zien dat zij ook prima zelf kan scoren!  
De bliksemsnelle Safya die achter elke bal aan rent en zich daarbij niet laat tegenhouden door teamgenoten en tegenstanders, zorgt voor veel aanvalsmomenten voor het team. 
 
Helaas zullen wij Lina een tijdje op het korfbalveld moeten missen. Bij een pijnlijke valpartij na de wedstrijd is Lina verkeerd op haar arm beland en heeft nu een breuk in haar elleboog. We wensen Lina veel sterkte toe en kunnen niet wachten tot ze er weer bij is!

Groetjes, Hille

   

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
08:30 - 18:20
Zondag
Gesloten

Categorieën

Grote Clubactie

832 Loten

833 Loten

€ 1.996,80

€ 2.000,00

Deze actie is afgelopen