Nieuws

Lekker klinkend gelijkspel

HAARLEM 1 - GKV 1 was een ware battle of sound. Het veld van Haarlem was weer een genot om te zien. Groot veld... door het te benoemen vind ik dat ik er al genoeg over heb gezegd.

Geschreven door Abdelali Tamriuat op woensdag, 2 oktober 2019

Het werd een waar concert voor de aanhang van beide ploegen. Haarlem had de ruis van de wind maar op standje 100 gezet en het veld genoot van veel windvlagen waardoor goede schoten en veel goals heel erg uitbleven. De eerste helft ging gelijk op. De aanvoerder van Haarlem liet zich meerdere malen horen. Hij riep bij alles wat hij deed op de minder lekkere klanken uit onze hoofdstad het woordje "lekker". Dit werd dan ook woord van de dag. Maar gelukkig hadden wij de spelers van het Tweede op de bank, die zelf ook mooie gouden kelen hebben. En samen vonden wij alles wat het Eerste deed ook heel "lekker".

De tweede helft werd een kopie van de eerste. GKV volgde Haarlem op 1 of 2 doelpunten. Maar met een rockster (zo was hij ook gekleed) als hoofdcoach wist Barends heel goed wat hij deed. Hij bespeelde het spel vanaf de kant als een ware dirigent. De laatste twee minuten braken aan. Haarlem kwam op twee doelpunten voorsprong. Wat nu? Je brengt gewoon Kevin en Tim binnen de lijnen. GKV komt op 12-11. Het lijkt met de onderschepping van Haarlem een onterecht verlies te worden, maar Kevin alias the Beast, pakt met inzet en passie de bal af en brengt hem weer in onze aanval. Daar staat Tim. Onder aanmoediging van de kant schiet hij zowaar de 12-12 binnen en het eerste puntje is binnen! Misschien een puntje gestolen maar die zijn het...

Volgende week speelt GKV om 15.30 uur thuis tegen ZKC'31 uit Zaandam. Komt ons allen aanmoedigen. Misschien volgen er wel meer mooie klanken en puntjes.

Nieuwste taken

05
juni
17.00 - 21.00

Categorieën