GKV probleemloos langs hekkensluiter Crescendo

Wedstrijdverslag

Na het teleurstellende gelijkspel van vorige week heeft GKV tegen Crescendo weer een overwinning geboekt. De hekkensluiter had in Overbosch geen kans en GKV won de wedstrijd overtuigend met 30-15.

GKV had in de uitwedstrijd ook geen moeite gehad met Crescendo en had zichzelf als doel gesteld om het duel nog sneller te beslissen dan het in de eerste wedstrijd had gedaan. Dit lukte de thuisploeg ook, want hoewel de ploeg uit Leiden tot 2-2 nog bij kon blijven waren het vier Haagse treffers op rij die voor het eerste en beslissende gat zouden zorgen.

Langzaam werd het verschil steeds groter en nadat GKV aan het einde van de eerste helft nog een keer vijf aanvallen op rij wist te scoren liep de score bij rust al op tot 18-9.

De tweede helft kende hetzelfde spelbeeld als voor rust. Crescendo had grote moeite met de druk van GKV en de thuisploeg liep langzaam verder uit. Het vizier stond helaas niet meer zo scherp als in de eerste helft, waardoor een echte monsterscore uitbleef. In de slotminuten kon Crescendo nog drie treffers op rij maken, waardoor de eindstand uiteindelijk 30-15 werd.

Concurrent Velocitas maakte zoals verwacht geen fout, waardoor GKV op de tweede plaats blijft staan. Komende zaterdag speelt de ploeg opnieuw thuis, dit keer is Exakwa de tegenstander. De ploeg uit Lelystad staat op de derde plaats en GKV moet winnen om de druk op de koploper te houden. De wedstrijd begint om 16.15 uur in Sporthal Overbosch.