De rug rechten, de kiezen op elkaar

GKV 1 reisden met hun vlaggenschip af naar het altijd pittoreske Delft om daar te proberen voor sensatie te zorgen. Met Generaal Barendse die de goed gecoördineerde plannen vlak vooral de wedstrijd nog even doornam waren onze mannen en vrouwen  klaar voor de strijd. Kolonel van Westenbrugge stapte als leider het veld op. Na een minuut stilte als respect voor het verlies binnen DES kon de strijd beginnen.

Geschreven door Abdelali Tamriuat op zondag, 15 september 2019

GKV 1 had haar verdediging goed op orde en misschien voor het eerst dit seizoen was de aanval nog beter. 0 - 3 was na een paar minuutjes al de stand. De tegenstander, meteen al in paniek en niet wetende waar het het zoeken moest, begon fouten te maken. Helaas werd ons vlaggenschip met fysiek geweld en een minder fitte arbiter geflankeerd. Lang hielden wij stand en vochten wij ons na 30 lange minuten naar een 10 - 8 ruststand. De strijd leek gestreden.

Terugtrekken? Daar heeft GKV nog nooit aan gedaan. De rug rechten, de kiezen op elkaar en met het zweet op het voorhoofd knokken voor elke meter en naar elk doel. En zo kwamen wij uit de kleedkamer! GKV beet zich in de tegenstander en gaf niet toe. Helaas was het niet genoeg om aan het einde met 2 punten naar huis weder te keren. Hoewel ze dan niet gewonnen hebben, blijven zij toch onze helden en zal het vlaggenschip zich blijven ontwikkelen en blijven strijden in naam van GKV.

Volgende week zal de slag om Mariahoeve plaatsvinden. Spirit uit Voorthuizen zal proberen onze verdedigingen te overwinnen. Met hulp van ons publiek dat wij dan graag vragen in groten getale te komen zal het Spirit NOOIT lukken. Kom dus volgende week zaterdag om 15:30 uur en schreeuw ons naar de overwinning.