Nieuws

Update : Concept teamindeling 2018-2019

Technische commissie

Ieder jaar is het voor de TC weer een grote puzzel om alle teams rond te krijgen, waarbij we uiteraard proberen niemand teleur te stellen en aan alle wensen proberen te voldoen. Tevens proberen we ook de lijn van GKV te blijven volgen bij het maken van de nieuwe teams.

 

 

We proberen de teams zo veel mogelijk bij elkaar te houden, zodat de spelers vanuit een veilige basis verder kunnen groeien. Wij kijken daarbij ook naar de sterkte van de spelers, een speler moet op zich op het juiste niveau kunnen ontwikkelen, want zowel ondervraging als overvraging leiden tot een minder optimale groei bij spelers.

Wij hebben gedurende het gehele seizoen veel wedstrijden gezien en hebben informatie over de ontwikkeling van jullie (kinderen) gevraagd bij de huidige trainers. Daarnaast kent de korfbalbond een gemiddelde- en maximale leeftijdsgrens voor elke leeftijdscategorie (welke met ingang van het huidige seizoen van 1 okt naar 1 jan is verschoven). Het kan hierdoor voorkomen dat sommige kinderen door moeten naar een volgende leeftijdscategorie of er een team opgevuld moet worden doordat er anderen doorstromen naar de volgende leeftijdscategorie. Uiteraard proberen we in deze gevallen de spelers te plaatsen in teams waarin zij zoveel mogelijk aansluiting zullen vinden met de rest van het team. 

 

Er dient wel benadrukt te worden dat het gaat om een concept, en dus nog niet de definitieve teamindeling. Voor vragen, teleurstellingen en/of opmerkingen over de teamindeling kan er gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De TC zal dan contact met je opnemen om een afpraak te plannen om in gesprek te gaan. 

 

Zoals vorig jaar op de site is gepubliceerd hebben er wijzigingen in de statuten plaatsgevonden en dient opzegging derhavle uiterlijk 1 mei plaats te vinden, klik hier om het gehele artikel te lezen. Mocht je onverhoopt je lidmaatschap wilen opzeggen kan dat door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met reden van opzegging.

 

OP 25-04-2018 heeft er een gesprek plaatsgevonden met de ouders van de huidige D1. Nav dit gesprek zijn er wijzigingen in het concept teamindeling voor de D1, C2, en C1. 

 

 Concept teamindeling 2018-2019:

Senioren :

Voor de seniorenteams hebben we besloten nog geen concept teamindeling te maken, aangezien er nog onduidelijk is hoeveel seniorenleden er volgend jaar zullen blijven spelen. Op basis van het aantal spelers dat nu lid is zouden er 4 senioren teams opgesteld kunnen worden, maar in de wandelgangen gaan er nog geruchten dat er een aantal leden nog zullen opzeggen. Om deze reden willen we graag na de uiterlijke opzegdatum van 1 mei gaan kijken hoeveel senioren er lid zijn, en hoeveel teams er gemaakt kunnen worden. De volgende spelers zullen volgend jaar in de senioren uitkomen :

Dames

Heren

Sandy

Kevin

Robin

Nick Z.

Charlotte 

Nick B.

Marleen

Max

Fleur

Erik W.

Sam

Tim

Britt

Mathijs

Anna

Soufyan

Iris

Henke

Suzanne

Steven

Loes

Erik L.

Demi

Klaas

Claire

Ali

Belinda

Jens

Renate

Rob

Lisanne

Niels

Titia

Tommy

Eva

Arie

 

Dave

 

GKV A1

Dames

Heren

Layla  

Daniel 

Lianne

 

Iris

 

Xena 

 

Floortje 

 

Bettie

 

Lotte

 

Byou

 

 

GKV A2

Dames

Heren

Leanne

Remy

Hille 

Yoshua 

Michelle

 

Puck 

 

Annika 

 

Suzie

 

Manou 

 

 

GKV B1

Dames

Heren

Esmee

Alexander 

Laura

Jalil

Valin

Gerko

Minke

Tony

Salina

 

 

GKV C1

Dames

Heren

Jasmijn

Jort 

Kimberly

Dean

Vera

Ricky

Isaura

Mustafa

Marrit

 

Isa

 

Emma

 

Niet spelend lid : Mia

 

GKV D1

Dames

Heren

Tessa

Romano

Janis

Daniël

Suze

Steijn

Isabella

Sven

Tess

Tendo

Selma

 

Jane

 

Isabelle

 

Niet spelend lid : Benjamin 

 

GKV F1

Dames

Heren

Milou 

Siyuan 

 

Pablo 

 

Nordin

 

Mario 

 

Kangoeroe Klup

Dames

Heren

 

Semih

 

Mateo

 

De definitieve teamindeling zal bekend worden gemaakt nadat de officiële uitschrijfdatum is verstreken. De trainers zullen later worden ingevuld. 

 

Wij wensen iedereen nog een sportief en gezellig einde van het seizoen 2017-2018!

 

De TC

Nick de Boer, Mathijs & Marleen