Nieuws

Trainingstijden zaal 2017-2018

Technische commissie

Vorige week is het schema van de voorbereiding zaal al gepubliceerd op de site, waarin iedereen kan zien wanneer de wedstrijden in de Zuid-Holland Cup, Haagsche Korfbal Dagen en de oefenwedstrijden zijn. Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wanneer je verwacht wordt om te trainen.

In het schema trainingstijden kun je zien waar en hoe laat je trainingen zijn. De zaaltrainingen zullen voor alle teams starten op 1 november, behalve de Kangoeroe Klup. Zij zullen vrijdag 3 november starten met de zaaltrainingen.

 

Wat heel belangrijk is om in de gaten te houden is dat we niet alle vrijdagen Overbosch tot 22:00 uur hebben kunnen huren. Op de uitzonderingsdata zijn de trainingstijden van 2,  3, 4, en A1 anders dan wanneer we Overbosch tot 22:00 uur hebben. 3 en 4 zullen op deze uitzonderingsdata tevens op een andere locatie trainen, namelijk de Maartenshal. Hier hoort natuurlijk een kleine uitleg bij. Over de uren die wij inhuren in Overbosch hebben wij huurdersrecht, wat maakt dat wij het jaar daarop ook recht hebben om deze uren in te huren. Uiteindelijk willen we graag met zoveel mogelijk teams op de vrijdag in Overbosch trainen om het verenigingsgevoel te versterken en het gemakkelijker is om alle trainers aanwezig te kunnen laten zijn bij de trainingen van hun teams.  We zullen in de toekomst dus proberen de vrijdagen dat we Overbosch tot 22:00 kunnen huren uit te breiden, totdat we elke vrijdag Overbosch tot 22:00 uur kunnen gebruiken.

 

Voor vragen zijn we altijd bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of spreek ons aan in Overbosch. We wensen iedereen een sportief zaalseizoen toe.

 

De TC

Nick de Boer, Mathijs, Jens, en Marleen