Nieuws

Trainersbijeenkomst 28 november

Technische commissie

Woensdag 28 november zal Wibout de tweede trainersbijeenkomst van dit seizoen faciliteren. Deze trainersbijeenkomst zal plaatsvinden in Overbosch van 18:00-19:00, en is bedoeld voor alle jeugdtrainers.

Ditmaal met het thema : betrokkenheid bij de training. Waarin verschillende tools aangeboden zullen worden om een gehele training alle spelers positief bij de training te betrekken.

Voor met name in de situatie dat je, voor veel trainers en coaches zal dit bekend voorkomen, bezig ben met het uitleggen van een nieuwe oefenen en je merkt dat niet iedereen luistert of zelfs door je heen aan het praten is. Hoe ga je hier mee om? Wat kun je er aan doen dit soort situaties te voorkomen? En natuurlijk ook : wat geeft de speler hier mee aan?

Tijdens de Korfbal trainer (niveau) 2 cursus is hier al veel aandacht aan besteed, maar Wibout zal in deze trainersbijeenkomst hier ook verschillende praktische handvatten voor aanbieden. Daarom hopen wij alle trainers van onze jeugd woensdag 28 november om 18:00 te zien.