Trainers/coaches 2020-2021

Over een aantal weken gaat het nieuwe seizoen van start. Zoals eerder benoemd zal de indeling van de trainers/coaches er voor volgend seizoen er wat anders uit gaan zien dat dan afgelopen jaren. De trainerspoules die zijn opgezet tijdens Corona bevallen zo goed bij de trainers, dat er voor gekozen is om voor aankomend jaar ook met een trainerspoule te gaan werken. Ieder team (met uitzondering van de Kangoeroe Klup en S3) zal één vaste trainer/coach hebben, welke in principe minimaal 1 keer in de week de training zal verzorgen en op zaterdag zal coachen. Dit is dan ook het aanspreekpunt bij wie je moet afmelden mocht je onverhoopt bij een training of wedstrijd niet aanwezig kunnen zijn. De overige trainers zullen nav hun beschikbaarheid trainingen verzorgen en indien nodig het coachen ondersteunen of overnemen. Op deze manier maken vele handen licht(er) werk.

Wij zijn blij om te kunnen vermelden dat we inmiddels voor alle teams een vaste trainer/coach hebben gevonden! 

Team

Trainer/coach

S1

Micheal Barendse

S2

 

S3

Marleen en Fleur

A1

Erik W

B1

Robin

C1

Sam

D1

Titia

Kangoeroe Klup

Laura, Salina en Vera

Voor de trainerspoule hebben zich aangemeld:
Hille
Jalil
Suzanne
Mirthe
Anna
Mathijs
Iris 
Kevin

Wij zijn nog op zoek naar mensen die de trainerspoule willen versterken, dus mocht je interesse hebben laat het ons dan weten!

Eerder is al een overzicht geplaatst met meer informatie over de start van het seizoen, waar onder ook de oefenwedstrijden. Mocht je nu al weten dat je niet bij de oefenwedstrijd aanwezig kunt zijn, laat dit dan zsm weten aan je vaste aanspreekpunt. Het overzicht is hier te vinden: https://gkvdenhaag.nl/nieuws/commissies/technische-commissie/start-seizoen-2020-2021

 

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 18:15
Zondag
Gesloten

Categorieën

Grote Clubactie

178 Loten

870 Loten

€ 424,60

€ 2.000,00

Deze actie loopt nog 47 dagen