Nieuws

Start veld voorjaar 2018

Technische commissie

Let op; de trainingstijden en de oefenwedstrijden zijn bekend!

Het zaalseizoen loopt zo langzamerhand weer ten einde, en in de competitie worden er nog enkele belangrijke wedstrijden gespeeld. Toch is de TC achter de schermen alweer druk bezig geweest met de overgang van de zaal naar het veld.

 

Vrijdag 9 maart zal voor alle teams de laatste zaaltraining zijn. De senioren selectie 1 en 2 zullen woensdag 14 maart de eerste veldtraining hebben van 20:00-21:30. Op woensdag 21 maart zullen dan de volgende teams starten met de veldtrainingen : S3, S4, A1, B1, B2, C1, C2, D1 en de recreanten. Op vrijdag 23 maart zal de Kangoeroe Klup ook starten met het trainen op het veld.

Doordat S3 en S4 de wens hadden meer ruimte te kunnen gebruiken tijdens de trainingen is er voor de woensdagtrainingen e.e.a. verschoven ten opzichte van afgelopen veldseizoen. De B1 en B2 zullen van 18:30-19:00 gebruik kunnen maken van het hele veld, en van 19:00-19:30 van een half veld. De A1 heeft van 19:00-20:00 een half veld ter beschikking, waardoor S3 en S4 van 19:30-20:00 op een half veld trainen, en van 20:00-20:30 op een heel veld. Klik hier voor de trainingstijden.

 

Als voorbereiding op de start van de competitie zijn er uiteraard ook weer oefenwedstrijden gepland. Kijk in het overzicht van de oefenwedstrijden wanneer er voor jouw team een oefenwedstrijd gepland staat.

 

Daarnaast zouden we willen vragen of iedereen die thuis nog een bal van GKV heeft liggen deze weer mee te nemen naar het veld. Deze kunnen dan weer gewoon op GKV bewaard worden. Ook willen we een ieder vragen om zorgvuldig om te gaan met de sleutels van de kleedkamers en het materiaalhok. Heb je een sleutel gebruikt, hang deze dan gelijk weer terug in het sleutelkastje.

 

We wensen iedereen weer een gezellig en sportief seizoen toe! Voor vragen en opmerkingen zijn wij altijd te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of spreek ons even aan als je ons ziet.

 

Groeten,

 

De TC

Nick de Boer, Mathijs en Marleen