Nieuws

Start seizoen 2020-2021

De zomervakantie is pas net van start gegaan, maar binnen de TC zijn wij alweer bezig met de start van het nieuwe seizoen. De KNKV verwacht dat de competitie op 5 september weer van start kan gaan. In dit artikel vind je alle informatie over de start van het nieuwe seizoen.

Eerder hebben jullie kunnen lezen dat GKV de hele zomer doortraint https://gkvdenhaag.nl/nieuws/commissies/technische-commissie/gkv-traint-in-de-zomer-door. Vanaf woensdag 26 augustus gaat de voorbereiding op het nieuwe seizoen echt van start. Er zal dan door alle teams (met uitzondering van de Kangoeroe Klup) weer 2 keer in de week getraind gaan worden. Op zaterdag 29 augustus staan er de volgende oefenwedstrijden gepland:

Datum Tijd Thuis Uit
29-aug 10:30 KCC B2 GKV (H) B1
29-aug 11:00 GKV (H) D1 LYNX D1
29-aug 12:00 GKV (H) C1 LYNX C1
29-aug 12:00 Nikantes 4 GKV (H) 3
29-aug 14:00 VEO A2 GKV (H) A1

Wat betreft de trainers/coaches voor volgend seizoen zal dit er wat anders uit gaan zien dat dan afgelopen jaren. De trainerspoules die zijn opgezet tijdens Corona bevallen zo goed bij de trainers, dat er voor gekozen is om voor aankomend jaar ook met een trainerspoule te gaan werken. Ieder team zal één vaste trainer/coach hebben, welke in principe minimaal 1 keer in de week de training zal verzorgen en op zaterdag zal coachen. De overige trainers zullen nav hun beschikbaarheid trainingen verzorgen en indien nodig het coachen ondersteunen of overnemen. Op deze manier maken vele handen licht(er) werk. We zijn bijna rond met de vaste trainers/coaches en de trainerspoule, zodra dit rond is kunnen we ook de trainingstijden gaan opstellen. 

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij dat graag via tc@gkvdenaag.nl of spreek een van ons aan op het veld.

Voor nu wensen wij iedereen een fijne zomer(vakantie) toe!

De TC,

Nick de Boer, Mathijs, en Marleen

Nieuwste taken

Geen taken gevonden

Categorieën