Nieuws

Opzet Hemelvaarttoernooi 2018

Technische commissie

Donderdag 10 mei zal GKV deelnemen aan het VEO Hemelvaarttoernooi. Vanwege het groot aantal aanmeldingen voor het Hemelvaarttoernooi van VEO dit jaar heeft het toernooi een andere opzet dan voorgaande jaren. Er is een aangepaste indeling waarbij de wedstrijden voornamelijk in de ochtend (vanaf 09:00 tot 13:30 worden ingedeeld óf in de middag (van 12:20 tot 16:30). Ieder team speelt 4 wedstrijden, waarbij deze wedstrijden over 12 ronden zijn verdeeld.

Wij hebben er voor gekozen om een aantal teams samen te voegen tijdens het VEO toernooi. De volgende teams zijn ingeschreven : GKV D1, GKV C1 (combinatieteam C1 en C2), GKV B1 (combinatieteam B1 en B2), A1, S3 (combinatieteam 3 en 4), S2 en S1. 

 

In de voorlopige poule-indeling spelen de volgende teams in de ochtend :

GKV D1

GKV C1

GKV S2

Voor de teams die in de ochtend spelen geldt :

09:00 aanwezig en aanmelden

 

In de voorlopige poule-indeling spelen de volgende teams in de middag :

GKV B1

GKV A1

GKV S3

GKV S1

Voor de teams die in het tweede deel van het toernooi spelen geldt :

Om 11:30 aanwezig en aanmelden.

 

LET OP! De poule-indeling is nog niet definitief en kan nog gewijzigd worden! Houd er dus rekening mee dat als je team nu in de ochtend staat ingedeeld, dit nog zou kunnen veranderen naar de middag. Houd er ook rekening mee dat je tijdig je reserves/invallers vraagt eerder te komen of langer te blijven als zij niet in hetzelfde tijdsblok spelen.

 

Vanwege het aantal bezoekers kan het erg druk zijn bij het parkeren vooraan het sportpark. Volg de aanwijzingen op van de vrijwilligers. Houd er rekening mee dat er wat verder gelopen kan moeten worden. 


De definitieve poule-indeling en het definitieve aantal te fluiten wedstrijden zal enkele dagen voor het toernooi gecommuniceerd worden.