Juni competitie jeugd

Afgelopen vrijdag werd er aangekondigd dat er op 5 juni nieuwe versoepelingen in gaan. Een van de versoepelingen houdt in dat jeugdteams weer in competitieverband mogen gaan sporten. Het KNKV heeft hier snel op geanticipeerd door bij de verenigen te peilen of hier interesse in was. Hierop zijn voldoende enthousiaste reacties gekomen, onder andere vanuit GKV. De verenigingen hebben vrijwel allemaal aangegeven dat de voorkeur er naar uit gaat dat de juni competitie gespeeld zal gaan worden in de teams voor volgend jaar, zodat deze competitie tevens als voorbereiding op het nieuwe seizoen gebruikt kan worden. Zojuist is de teamindeling voor volgend jaar op de site geplaatst, zie Teamindeling seizoen 2021-2022.

Geschreven door op dinsdag, 01 juni 2021

Het Team Competitie van het KNKV gaat nu zo snel mogelijk aan de slag met het maken van poule-indelingen, en het aanmaken van de wedstrijden in Sportlink. Zij kunnen niet exact zeggen hoe lang dat duurt, maar houden ons per dag op de hoogte van de vorderingen door een bericht op de voorpagina van de website.

Het proces zal de volgende stappen omvatten:

  1. Inventarisaren van alle opgaven
  2. Maken van de indelingen. Deze indelingen zullen niet ter concept aangeboden worden. Wel worden ze gepubliceerd op de website
  3. Het invoeren van de indelingen in Sportlink
  4. Het toekennen van de speelnummers
  5. Het invoeren van de speelnummers in Sportlink
  6. Het maken van het programma
  7. Het vrijgeven van het programma in concept in Sportlink Club. We willen jullie ongeveer 24 uur de tijd geven om de aanvangstijden aan te passen in Sportlink Club voordat we het programma definitief maken.

De insteek bij het maken van de indelingen zal zo regionaal als mogelijk zijn, waarbij er enigszins naar de sterkte inschattingen gekeken wordt. Mogelijk zal de poule-indeling dus niet voor alle teams optimaal zijn, dit komt doordat deze competitie op zeer korte termijn opgezet zal gaan worden. Voor het seizoen 2021-2022 zal het KNKV beter kijken naar de sterkte en gemiddelde leeftijden van de teams om zo tot (zo veel mogelijk) evenwichtige poules te komen.

Zodra er meer duidelijkheid is over deze competitie zal dit aan jullie gecommuniceerd worden via de website, dan wel via de groepchats via de trainers. 

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dit graag!

De TC,

Nick de Boer, Mathijs en Marleen 
email: tc@gkvdenhaag.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 71 dagen

Categorieën