Nieuws

Informatieavond teamindeling 2019-2020

 

De TC is druk bezig geweest met het maken van een nieuwe teamindeling voor volgend jaar. Naar aanleiding van de feedback die wij vorig jaar hebben ontvangen willen deze graag bekendmaken middels een informatieavond. 

Graag willen wij de conceptindeling voor de jeugdteams (kangoeroes t/m A) bekend maken tijdens een informatieavond in de kantine van GKV. Deze informatieavond zal plaatsvinden op woensdag 17 april om 19:00 uur. Zowel spelers als ouders zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen, zowel tijdens als na de informatieavond. De conceptindeling zal uiteraard na woensdag 17 april gepubliceerd worden op de site voor alle mensen die niet aanwezig hebben kunnen zijn. 

Wat betreft de senioren is ons streven om 3 seniorenteams te behouden. Zodra er meer duidelijkheid is over hoeveel spelers er volgend seizoen beschikbaar zijn zullen wij hier meer over communiceren. 

Er dient wel benadrukt te worden dat het gaat om een concept, en dus nog niet de definitieve teamindeling. Deze zal worden gepubliceerd na de officiële opzegdatum van 1 mei. Voor vragen, teleurstellingen en/of opmerkingen over de teamindeling die na de informatieavond nog opkomen kan er gemaild worden naar tc@gkvdenhaag.nl. De TC zal dan contact met je opnemen om een afspraak te plannen om in gesprek te gaan. 

Mocht je onverhoopt je lidmaatschap willen opzeggen kan dat voor 1 mei door een e-mail te sturen naar secretariaat@gkvdenhaag.nl met reden van opzegging.

De TC
Nick de Boer, Mathijs en Marleen

 

 

Categorieën