GKV traint in de zomer door!

Alle leden van GKV mogen inmiddels alweer enige weken trainen, en vanaf 1 juli mag ook de groep 19+ weer partijvormen doen op de training. Er wordt enthousiast getraind en we zien veel lachende gezichten op het veld. Dat zien we graag! Wij hebben dan ook besloten dat GKV de gehele zomer door zal gaan trainen, maar dan wel in een wat aangepaste vorm. Tot aan het begin van de zomervakantie kunnen alle leden 2 keer in de week trainen. Vanaf de week van 20 juli zal dit 1x in de week worden. De 19+ groep zal dan op de woensdagen gaan trainen, en de jeugd tm 18 jaar op de vrijdagen.

Vanaf woensdag 22 juli zijn de trainingstijden dan als volgt:

WOENSDAG

VAN TOT LEEFTIJD TEAM
van 19.00 tot 20.00 19+ GKV 3
van 20.30 tot 22.00 19+

GKV 1 
GKV 2

* Op basis van de opkomst kan er besloten worden om samen te trainen

VRIJDAG

VAN TOT LEEFTIJD TEAM
van 18.00 tot 19.00 3 t/m 5 jaar Kangoeroeklup
van 18.00 tot 19.00 6 t/m 12 jaar  GKV D1
GKV E1
van 19.30 tot 20.30 13 t/m 18 jaar

GKV B1

GKV A1

GKV A2


De trainingen zijn wel onder voorbehoud van voldoende animo. Wij willen aan alle leden vragen om zich aan te melden voor de trainingen, zodat er een inschatting gemaakt kan worden of de trainingen door kunnen gaan. 

De KNKV heeft goede hoop dat de competitie op 5 september weer van start kan gaan. De KNKV staat in nauw contact met NOC*NSF en de overheid over de ontwikkelingen van het coronavirus voor de sport. Alles is vanzelfsprekend onder voorbehoud van de ontwikkelingen van het coronavirus en eventuele aangepaste maatregelen van de overheid. 

Zodra er meer zekerheid is over wanneer de competitie weer gaat starten zullen wij ook laten weten wanneer we weer over gaan naar 2x in de week trainen. Naar schatting zal dit halverwege of in de laatste week van augustus zijn. Er zullen voor de start van de competitie ook weer oefenwedstrijden worden gepland. 

Wij wensen iedereen een fijne zomer!

De TC

Openingstijden

Wij zijn met vakantie!

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Categorieën