Einde seizoen 2020-2021

Het gaat de afgelopen tijd de goede kant op met de Coronacijfers, waardoor er voor de jeugdteams nog een mini competitie kon plaatsvinden voor de zomervakantie. Aanstaande zaterdag spelen alle jeugdteams thuis, en door de nieuwe versoepelingen is ook publiek weer toegestaan. Wij hopen dus op veel publiek bij deze wedstrijden!

De TC is alle trainers weer ontzettend dankbaar voor hun grote inzet van afgelopen jaar. Afgelopen zomer heeft GKV besloten om tijdens de zomervakantie door te blijven trainen, maar voor dit jaar is besloten om dit niet te gaan doen. Doordat vakantie inmiddels bijna alle EU-landen mogelijk is, verwachten wij dat veel mensen van deze mogelijkheid gebruik gaan maken. Daarnaast willen wij onze trainers en spelers een welverdiende rustperiode gunnen, zodat iedereen na de zomer weer fris en fruitig aan het nieuwe seizoen kan gaan beginnen. De zomervakantie begint voor GKV op zaterdag 10 juli. 

Natuurlijk willen wij het einde van het seizoen niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan. Er staan namelijk nog een aantal leuke activiteiten op het programma, georganiseerd door de AC en de KC. Voor de jeugd is er op 10 juli nog een gezellige spelletjesmiddag, met aansluitend een BBQ voor iedereen. Een leuke gelegenheid om met je team het seizoen af te sluiten! Voor meer informatie zie Save the date 10 juli. Het weekend van 16, 17, 18 en 19 juli wordt er (bij voldoende aanmeldingen) een super leuk GKV Kamp georganiseerd. Voor meer informatie zie Toch nog een GKV kamp! en geef je snel op!.

Volgend seizoen bestaat GKV 100 jaar. Dit gaat uiteraard groots gevierd worden (zie GKV 100 jaar), en hopen we allemaal dat er volgend jaar weer een volledige competitie mogelijk is. Aanstaande zaterdag is er om 13:00 een bijeenkomst om met elkaar te praten over het aankomende seizoen: We maken ons samen klaar voor volgend seizoen. We hopen dat iedereen die zich betrokken voelt bij GKV bij deze bijeenkomst aanwezig kan zijn. Voor het nieuwe seizoen zijn we ook weer op zoek naar enthousiaste trainers, dus doe mee en denk mee!

De competitie zal op 11 september weer van start gaan. Naar verwachting zullen begin september de trainingen dan ook weer gaan starten. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij dit communiceren.

Voor nu wensen wij iedereen een fijne zomervakantie toe!

De TC,

Nick de Boer, Mathijs en Marleen

PS: Bij vragen of onduidelijkheden kun je altijd terecht bij een van de leden van de TC, of via tc@gkvdenhaag.nl

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie is afgelopen

Categorieën