Nieuws

Chris van Dijk vertrekt bij GKV

Technische commissie

Aan elk “mooi verhaal” komt een einde, zo ook aan deze. Via deze weg willen wij u allen namelijk informeren dat de samenwerking tussen Chris van Dijk (trainer selectie) en GKV (H) na dit seizoen beëindigt zal worden. 

Voor de start van het seizoen 2018/2019 was in goed overleg al besloten dat dit het laatste jaar van de samenwerking zou zijn. Dit omdat het na drie mooie jaren voor ons goed is om weer een frisse wind door de selectie te laten waaien. Tot het zo ver is blijven we er met z`n allen een fantastische samenwerking van maken met bijpassende resultaten.

Onder de leiding van Chris heeft GKV 1 zich gemakkelijk weten te handhaven in de 2eklasse. Daarnaast heeft Chris van het jeugdige GKV 2 een stabiele reserve 2eklasse ploeg gemaakt en soms zelfs meer dan dat. Handhaven alleen was niet genoeg voor Chris. Chris wist vorig seizoen namelijk met GKV 1 de focus op promotie naar de 1eklasse te leggen. Dit niet zonder succes! Na een bloedstollend laatste speelweekend tegen Tilburg 1 en 2, konden zowel GKV 1 en GKV 2 het kampioenschap nog pakken (respectievelijk in de 2eklasse en de reserve 2eklasse). Chris slaagde er samen met de selectie in GKV 1 kampioen te maken: Promotie naar de 1eklasse!

Na deze promotie hield het echter nog niet op. Ondanks het wegvallen van een aantal vaste waardes in het eerste, weet Chris de selectie ook dit seizoen weer goed te begeleiden. GKV 1 startte het avontuur in de 1eklasse met 7 punten uit 5 wedstrijden en overtrof hiermee ieders verwachting.

We hebben Chris binnen de vereniging leren kennen als een trainer/coach die zich zeker niet enkel beperkte tot de trainingen en wedstrijden. Chris is een echt verenigingsmens die naast de successen op het veld ook buiten de lijnen veel betrokken is bij GKV. Hij is zelfs toegetreden tot de kampcommissie! Het organiseren van uitjes is iets wat hij de afgelopen 2,5 jaar namelijk graag, ook dit met succes, heeft gedaan. Verschillende selectie-uitjes waren een groot succes! En natuurlijk de inventieve trainingen niet te vergeten, alles werd hiervoor uit de kast getrokken: kaartspellen, monopoly, (conditionele) speurtochten en door de jaren heen stapels papier om de oefeningen op te schrijven!

Dit betekend ook dat er door de TC vooruitgekeken moet worden naar het seizoen 2019-2020. Het bestuur en de TC zijn hiervoor nog opzoek naar een nieuwe trainer. Om ons bereik maximaal gebruiken willen we iedereen en jou dus ook vragen ons hierbij te helpen! Weet jij of ken jij een geschikte trainer voor de selectie van GKV voor het seizoen 2019-2020, kaart diegene dan aan bij de TC of stuur de vacature door.

Tot slot: wij hopen dat Chris bij GKV betrokken blijft en dat wij hem ook na dit seizoen nog vaak welkom mogen heten op GKV. Het bestuur en de TC wensen Chris veel succes bij het zoeken naar nieuwe uitdagingen binnen en buiten de sport. Chris.. alvast bedankt! Maak er dit seizoen nog wat van!