Nieuws

Afronding KT2

Technische commissie

Het afgelopen jaar was er een korfbaltrainerscursus (KT2) op GKV. Inmiddels is deze afgerond en zijn wij als vereniging enorm trots dat we 6 gecertificeerde trainers rijker zijn

Onlangs was de laatste bijeenkomst van de trainerscursus. Over 4 avonden hebben de cursisten veel geleerd over de 4 inzichten en de toepassing hiervan op de training en bij het coachen van wedstrijden. Met veel succes! We hebben namelijk als vereniging 6 geslaagde trainers erbij.

Vanaf deze plek de felicitaties aan : Charlotte, Dave, Laura, Leanne, Lisanne en Sam. Zij zijn nu in het bezit van een officieel trainersdiploma. Dit past goed in de doelstelling die GKV heeft voor de komende jaren. Alle (jeugd)trainers in het bezit van een trainersdiploma. Met Wibout als docent die op de vereniging zelf de cursus mag geven zou dit al komend seizoen gerealiseerd kunnen worden.

Als laatste gaat er nog een dankwoord uit naar de docent van de cursus, die ook is geslaagd voor zijn diploma als KT2 docent, Danny Dubbelaar. Natuurlijk ook de persoonlijke begeleiders die de trainers hebben geholpen om dit diploma te halen, Suzanne, Marleen, Mathijs, Nick Z en Robin. Zonder jullie hadden we deze prestatie niet kunnen bereiken.

Komend seizoen zal de TC samen met de JSC in gesprek gaan met de trainers die nog geen KT2 hebben en hopelijk kunnen we dan al ons doel halen om de jeugdopleiding van allemaal gecertificeerde trainers te voorzien!