Vrienden van GKV - update mei 2022

Zaterdag 14 mei kwamen Maykel, Peter en ik weer bij elkaar. Nog even en het seizoen is afgelopen. De Vrienden van G.K.V. hebben het prima gedaan.

Geschreven door Guus Staal-Lieshout op maandag, 23 mei 2022

Op 23 april hebben we de reünie gehad en die was supergezellig. Zo'n 20/30 man was aanwezig. Mieke en Janine kwamen zelfs uit het oosten deslands. Een groot aantal had elkaar al heel lang niet gesproken. Dus hoe leuk was het om elkaar weer te zien. Het 3e zorgde voor de catering en dat ging prima. De tentoonstelling staat in de kantine, verscholen onder de zwarte gordijnen. Een paar dagen voor de 3e juli wordt alles weer in orde gemaakt. De teller staat nog op 900,- euro en het zou zo fijn zijn, als we er voor het einde van het seizoen er 1000,- van kunnen maken. Vriend van G.K.V. kun je gemakkelijk worden door op de site het juiste vakje aan te klikken. Je geeft G.K.V. dan ook de financiële zekerheid, die het zo nodig heeft.
En dan het volgend seizoen. We willen weer een nieuw doel voor onze centjes. Het Jubileum was het voor dit seizoen en wie heeft een lumineus idee voor het komend jaar? Stuur ons een mail en laat het ons weten (naar de redactie of guus.staal@hotmail.com). Wij bespreken dan wat het doel gaat worden voor het komend jaar. De gelukkige indiener wordt natuurlijk op de hoogte gesteld.
Over het archief schrijft Peter zijn stukje.
En tot slot het jubileum. De Grande Finale is op zondag 3 juli. Het programma komt z.s.m. op de site. En ik hoop dan iedereen van de reünie weer te zien. Men is de 23e al uitgenodigd.

Wij hebben op zaterdag 18 juni weer overleg en ik hoop dan echt op een aantal suggesties en reacties, hoe mooi zou dat zijn! Houd de site in de gaten en tot op het veld.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag 11:00 - 22:00

Binnenkort

Categorieën

Nieuw clubhuis

0 Stenen

2000 Stenen

€ 0,00

€ 100.000,00