Nieuws

Update club van 50

Club van 50

Het gaat goed met de club van 50. Er zijn al heel veel donateurs, maar er kunnen er natuurlijk altijd meer bij. Je hoeft dat niet altijd alleen te doen; je kunt ook als vriendengroep of team doneren.

Met het geld wordt de kantine verder opgeknapt, een tassenrek aangeschaft en we doneren geld voor een scorebord. Aanvankelijk was er sprake van om ook nog een reclamebord aan te schaffen. Eigenlijk zonde van het geld. In het oude redactiehok vond ik nog de wissellijst met namen van de club van 50 uit een grijs verleden. Waarom maken we het niet schoon en vervangen we de namen? Zet daarbij groot het banknummer, hang het in de kantine en je hebt gratis reclame.
Er zijn nu al heel veel donateurs : Marco Leons, Erwin Dekker, Hans van Elst, Henk en Joos, Eric Hazelzet, Guus Staal, familie Kremer, Gunilla Leons, Erik van Driel, Caroline en Kees, Kevin de Heer, Steven Bos (pr-materiaal), Robin van Leeuwen en Ralph en Astrid.
Ralph opperde het idee dat je de donatie ook structureel kunt maken middels een overeenkomst voor vijf jaar met het bestuur. GKV is op deze wijze verzekerd van inkomsten en de gift kan bij de inkomstenbelasting afgetrokken worden. Zo krijg je een win/winsituatie. Je kunt gaan naar de site van de Belastingdienst (tab schenkbelasting, mag ik een schenking aan een doel aftrekken, ik geef aan een vereniging). Het Standaardformulier staat op de startpagina van de belastingdienst, zoek opdracht "periodieke gift", overeenkomst "periodieke gift", "periodieke gift" in geld.
Mochten jullie hier meer over willen weten, neem dan contact op met Ralph of Kees. De club van 50 is blij met iedere euro die binnenkomt. 
Maar wil je gewoon doneren om je club een extra financiële injectie te geven, zeker gezien het 100-jarig bestaan dat eraan komt, kan dat natuurlijk ook. Wij zijn er blij mee.

NL 09 INGB 0000 203752
tnv Gymnasiasten Korfbal Vereniging te Den Haag
ovv uw naam