Nieuws

Het seizoen is begonen!

Club van 50

Het seizoen is weer begonnen en hoe. Met drie overwinningen van het eerste op rij. En heeft u al gezien wat er op het terras bij de kantine staat? Drie hele mooie picknicktafels van kunststof en loeizwaar.  Dus meenemen is geen optie. Allemaal aangeschaft van de bijna 1500 euro, bijeen gesprokkeld door de club van 50. Maar we zijn er nog niet.

Een ballenrek was het tweede doel. En ook dat is gerealiseerd, dankzij Kees de Boer. In het materiaalhok staat een mooie opbergplaats voor alle wedstrijdballen. Ieder team heeft zijn eigen ruimte, waarin de ballen bewaard kunnen worden. Dus geen gegraaid meer in die oude bak, die er altijd gestaan heeft. Helemaal super, dat dit allemaal al gerealiseerd is in zo'n korte tijd. Dankzij Kees (en Nick), bestuur en de hele club van 50.

Maar we zijn er nog niet. Wel hebben nog een nummer drie op ons wensenlijstje : Het opknappen van de kantine. Ook daar is geld voor nodig. Zoals u weet, bestaat GKV binnenkort 100 jaar en dat verdient een feestje.  Maar dat feestje moet wel in een behoorlijke omgeving plaatsvinden. En zoals die er nu uitziet, is niet best. Om maar gewoon te zeggen : Heel slecht. En daarom ga ik binnenkort de donateurs van de club van 50 weer benaderen.

De eerste heeft zich al aangemeld : Arnoud Eekhof.  En nu de rest nog. Ik hoop echt, dat er dit seizoen weer zoveel meedoen als afgelopen keer. Minstens dertig moet toch kunnen! En als het vijfendertig of veertig worden, zou helemaal fantastisch zijn. De donateurs krijgen dus binnenkort een mailtje  en nieuwe aanmeldingen zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Jullie horen nog van mij.

Tot gauw.
Guus.