Nieuws

Club van 50 - update juni 2020

Het heeft lang geduurd i.v.m. de  corona,  maar GKV heeft de club van 50 niet vergeten. Zaterdag 30 mei kwamen Maykel, Peter en ik weer bij elkaar.

De club van 50 kwam als eerste aan bod.  Het bord met de namen van de donateurs is klaar en komt z.s.m. in de kantine te hangen. Er zijn geen donateurs bij gekomen, maar het is dan ook een raar seizoen geweest. De borrel, die aan het eind van seizoen georganiseerd wordt, gaat ook al niet door. Daar hebben we trouwens een leuk alternatief voor gevonden: een 21-toernooi op zaterdag 5 september. Noteer die datum vast. Hartstikke leuk om weer eens een balletje te gooien. Misschien lukt het zelfs om dat voor de hele club te organiseren. Wel zo leuk!
Het scannen van het archief gaat voortvarend, ook daar hebben we het even over gehad. Op de site is er al het e.e.a. van te zien. De bedoeling is, dat met het jubileum alles online staat. Binnenkort zal ook van de archiefcommissie een nieuw artikel op de site verschijnen.
Het jubileum is ook besproken, althans ons gedeelte ervan. De details moeten uiteraard nog uitgewerkt worden. Maykel heeft een prima draaiboek gemaakt, dus de draad moet gauw opgepakt worden.
Voorlopig was dit het. Op zaterdag 20 juni om 10.00 uur komen we weer bij elkaar op het veld.  Mocht u erbij willen zijn, dan bent u van harte welkom. 
Tot gauw, 
Guus.

Nieuwste taken

Geen taken gevonden

Categorieën