Club van 50 - update januari 2021

Zaterdag 23 januari hadden we  (Maykel, Peter, Anna (A.C.) en ik) weer online overleg.  De teller van de Club van 50 stond op dat moment op €775,- !

De namen van de donateurs staan op de site (rechts onderin op de homepage). Om meer geld te genereren heb ik een aantal (oud)donateurs aangeschreven om alsnog te doneren. Peter meldde zich direct ná ons overleg ook aan als donateur. Dat brengt me wel bij het volgende. Ik weet ook wel, dat €50,- best veel geld is, zeker in deze tijd. Je hoeft het ook niet alleen te doen. Je kunt je als team, commissie of vriendengroep aanmelden. Stel dat de selectie zich aanmeldt, dan is men voor nog geen €5,- per persoon donateur van GKV. En zo zijn er diverse combinaties mogelijk. Het geld wordt grotendeels besteed aan het jubileum en een klein gedeelte aan nieuw materiaal.
Vervolgens kwam het jubileum ter sprake. Maykel heeft een prima draaiboek gemaakt. En daar staat in, dat de Club van 50/de archiefcommissie voor de tentoonstelling zorgt. En die komt er ook. In september aan het begin van de competitie start ook het jubileumjaar en wij zorgen voor een leuke tentoonstelling in de kantine. De rest van het programma ligt in handen van de A.C. Maar wij helpen natuurlijk waar mogelijk. Voor die tijd moet het archief wel gedigitaliseerd zijn. Peter coördineert het e.e.a. en zal op de site aangeven hoever we zijn en wat er nog moet gebeuren.
We hebben afgesproken om 6 maart weer overleg te hebben. Mochten jullie vragen hebben, willen jullie die dan naar mij mailen?
 
 
 
NL09 INGB0000203752
tnv Gymnasiasten Korfbal Vereniging
ovv uw naam

Openingstijden

Wij zijn met vakantie!

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Categorieën