Club van 50 - update april 2021

Het aantal donateurs voor de Club van 50 is ongewijzigd. Maar om toch de donateurs naar het veld te laten komen, wordt de A.C. gevraagd om in het eerste competitieweekend een 21-toernooi te organiseren.

Geschreven door Guus Staal-Lieshout op dinsdag, 27 april 2021
Dan worden de donateurs uitgenodigd voor een hapje en een drankje en kunnen ze eventueel ook meedoen. Dat zal dan in het weekend van 11/12 september moeten gebeuren. Ook heb ik nog medailles liggen. Ik zal de T.C. vragen die dan ook uit te reiken. Dat wordt dan een spetterende opening van het jubileumjaar.
Peter is druk met de organisatie van het scannen van het archief. Zie het recente artikel hierover. Inmiddels is de scanner weer in bedrijf, maar voor de zomermaanden zoeken we weer een liefhebber van historie en techniek die zich erover wil ontfermen!
Het komend competitieseizoen zal in teken van het 100-jarig bestaan van GKV staan. We trappen in het weekend van 11/12 september af. Verder heeft het bestuur een aantal data geprikt en aan de A.C. gevraagd om allerlei evenementen te organiseren. Deze zullen allemaal in het teken van het jubileum staan. Club van 50/archief verzorgen na de kerst een tentoonstelling in de kantine, zodat iedereen tijdens de nieuwjaarsreceptie van de rijke historie van GKV  kan genieten.
Met de rondvraag hebben we het nog over de eenmalige verlaging van de contributie gehad. Wij denken, dat dit een goede actie is om de leden aan GKV te binden.
 
Wij komen zaterdag 29 mei weer bij elkaar in de kantine.
 
Tot dan,
Guus.
NL 09 INGB 0000 2037 52
tnv Gymnasiasten Korfbal Vereniging
ovv uw naam.
 
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 20:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Binnenkort

Categorieën