Nieuws

Club van 50 - einde seizoen 2019-2020

Op zaterdag 20 juni kwamen wij (Maykel, Peter en ik) weer bij elkaar, keurig op 1,5 meter afstand. Er  moest het e.e.a. weer besproken en geregeld worden. 

Allereerst de Club van 50. Het "hapje en drankje", zoals ieder jaar aan het eind van de competitie, gaat vanwege de corona niet door. En daar moest een alternatief voor gezocht worden. En ik denk dat we daar heel goed in geslaagd zijn. Wij gaan een 21-toernooi organiseren voor alle donateurs, belangstellenden en iedereen die GKV een warm hart toedraagt. De A.C. heeft beloofd mee te zullen doen. Het toernooi is op zaterdag 5 september vanaf 14.00 uur en is om 15.30 uur afgelopen. De donateurs krijgen nog een aparte uitnodiging.  De bedoeling is wel, dat je je bij mij kunt opgeven, zodat de kantinecie. enig idee heeft op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Als we klaar zijn, kunnen we gelijk het eerste aanmoedigen,  dat zijn eerste competitiewedstrijd speelt. En zo begint het seizoen met heel veel sportieve gezelligheid op ons veld.
En dan het archief. Het schiet lekker op met scannen. Nelleke heeft heel veel werk verzet en Peter is nu op zoek naar de volgende die wil helpen scannen.
Dan het aanstaande jubileum. Op 30 juni komen we om 20.00 uur bij elkaar om de draad weer op te pakken. De planning is gemaakt en nu moeten we spijkers met koppen slaan. We denken aan flyers en het verzamelen van ledenlijsten.
En tot slot gaan we opruimen. En dat doen we op 18 juli.  In de hoek van het oude redactiehok staat nog een archiefkast, die niet is opgeruimd. Dat kwam, doordat we er niet bij konden. Zo'n puinhoop was het! Maar nu wordt er opgeruimd en nu maar hopen, dat het zo blijft. In die kast liggen veel foto's. Dus wie weet, wat er nog uitkomt. Mocht je mee willen doen, ben je van harte welkom. Ook als je op- of aanmerkingen hebt.
Wij zijn er.
Tot de 18e,

Nieuwste taken

Geen taken gevonden

Categorieën